44 12345
上一頁下一頁
發新話題

一人一句.公開討論 : BG NO 應否公開 ?

收藏  |  訂閱
43  4.4k

一人一句.公開討論 : BG NO 應否公開 ?

大家和氣生財, 唔好咁燥, 但小弟有個提議, 係希望版主辦bg提名大賽,(例如一星期)俾各brother提名心目中d 靚女bg(就當佢俾地賣廣告)係唔廣告就由各brother自己估,好野唔好曬, 因為好多brother都想話俾人知, 自己的大發現,俾d兄弟, 唔洗餐餐食埋d垃圾

RAY : 希望大家以事論事 , 講得服我 , 俾大家公開講 BG NO 又點話 , 不過唔好人生攻擊呀 !

我當然係反對公開啦 !

REMARK : 一人一個回覆好啦 !

骨女no.公開利與弊

1.方便兄弟知道個no.唔洗留言等回覆
2.給作者原原本本舒發不捈不快感情
3.給初哥仔一當明燈照住去玩

1.可能比人利用宣傳
2.可能比人惡意放流料整估
3.可能傷害該名骨女
4.可能被KO留意
5.可能令到該場所及骨女有危險

引用:
原帖由 辣椒仔 於 2005-6-21 05:21 PM 發表
骨女no.公開利與弊

3.給初哥仔一當明燈照住去玩...
我不支持公開BG NO.
1. 我覺得靚唔靚,好唔好太主觀.. 公開左..話方便兄弟姐..亦可以係誤導兄弟架wor...

2. 舒發係可以..但應留d厚度...冇必要指明係咩No...!
何況可能個bg只係對你一個唔好..又或者當時剛巧佢心情唔好都有可能架bor... 無謂因一次不快就定人生死..!!

3. 我反而認為初哥仔先係最應該用自己心意去選擇...!!

既然公開no.係百害而無一利......... 我絕對不支持...!!!!
反而公開黑店名稱就相當支持~!!!!

引用:
原帖由 辣椒仔 於 2005-6-21 05:21 PM 發表
骨女no.公開利與弊

3.給初哥仔一當明燈照住去玩

1.可能比人利用宣傳
2.可能比人惡意放流料整估
3.可能傷 ...
用密碼或代號

引用:
原帖由 沙咀強哥 於 2005-6-21 05:58 PM 發表
反對公開,
支持拍照!
強哥!!!
唔係講笑....你呢8個字真係睇咁耐...最合小弟口味...O.O....

引用:
原帖由 沙咀強哥 於 2005-6-21 05:58 PM 發表
反對公開,
支持拍照!
絕對同意..講果間叫咩名就好啦,公開條女NO:就吾啦...

反對
我支持版主說法

44 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆