上一頁下一頁
發新話題

時鐘酒店報告(內含少量不雅只適18歲彧以上人士)

收藏  |  訂閱
415  717.4k

名稱: 文化村酒店
地址: 油麻地近廟街
價錢: 單人房350 雙人房450一日
環境: *
裝飾: **
乾淨: ****
隔音: ?

突然唸起呢間野,係我下面個post有人介紹,唸住平(佢話270)就去睇下,點知去到唔止唔平,重細到離奇!!訓都唔舒服,點搞到野。大家千祈唔好去,睇都浪費時間!!

唔該狼兄,講多啲唔好既時鐘酒店,等消費者唔好咁易中招啦!
加10分,另加10分私人醒!

引用:
原帖由 wolf_luc 於 2005-6-22 05:33 PM 發表
名稱: 文化村酒店
地址: 油麻地近廟街
價錢: 單人房350 雙人房450一日
環境: *

突然唸起呢間野,係我下面個post有人介紹,唸住平(佢話270)就去睇下,點知去到唔止唔平,重細到離奇! ...
呢間o野要平係要經旅行社訂先有270呢個價~~自己walk in 係冇既

唔該25哥,加10分

名稱: 聖地牙哥
地址: 油麻地志和街
價錢: 3舊幾~~上午三粒鐘~~下午兩粒鐘(自己行過check下喇)
環境: *****
裝飾: *****
乾淨: *****
送兩個果味一個普通油袋

雪櫃飲品自便不另收費
不過都係得水同汽水兩罐

話晒酒店大大間bor~~仲有room service可以叫~~另外收錢
做會員有折
仲有套票平d

多謝25哥,連無去時酒店既我都聽過聖地牙哥!加10分

聖地牙哥有兩間架!兩間唔同價錢
不過係同一集團
一間O向348隔離,比較多古惑仔女去
另一間O向佐敦寶靈街吳松街咁上下(唔O向香港,唔太記得正確位置)
個人覺得房內環境相當唔錯,不過假期就貴少少!好似要4百幾
另外佐敦果間張床會有一枝膠玫瑰花送比你
LUM女最岩
(我儲左3枝)

JEAN,我都問過同樣問題
但聽聞好似已經成個香港都冇左水床LEE家野喇!
因為我上次發脾氣死都要我EX逐間打去問
所以我諗你都唔洗問了
至於雙人浴缸,我諗時租的應該冇?
如果搵倒記得通知我我都好想去!!!

JETJET,時租的都唔記得D名
你知我唔O向香港
不過個人覺得如果想舒舒服服的同情人過一晚,黃金海岸酒店認真唔錯呀!

名稱: 黃金海岸酒店
地址: 黃金海岸,屯門青山公路
          如果坐車,旺角有元朗紅VAN,16蚊,半個中左右就到
          香港過泥,坐962就到,18個2,銅鑼灣9個字左右,中環半個中,行西隧
          一係去到屯門市中心轉的士,30蚊左右
價錢: $750一晚,另加500按金,攞得返既
         如果24小時前電話預訂,仲包埋早餐,WALK IN唔包
          好似一點交房,如加鐘每小時60蚊
環境: ***** 一流啦!話曬4星級!仲可以游水!佢個SWIMMING POOL好大,你可以一路O向旁邊食  BUFFET一路游!對住無敵大海景,O向正沙灘旁夜晚手拖手行沙灘睇星星不知幾正!附近仲好多酒BAR,星期六日有好多地攤,好似叫羅馬市集,都好多野睇
裝飾: *****
乾淨: *****

小評:
有WELCOME DRINK
總之就好寫意啦!如果佢咁岩比左個有露台既房你......仲正
(如早預訂,可以叫佢安排比你的)
夜晚對住個海........
不過冇套送既!
佢D野食都唔係好貴,ROOM SERVICE好似不另收費?(LEE個唔肯定,不過EX好似話唔收的)
可以JOIN會員,平好多

雖然唔係時鐘酒店,但講得咁精彩,
就俾你呃多10分啦

多謝娘娘
我下次生日都要去嗰度玩先!

隔式如下:
名稱: 汉普顿酒店
地址: 香港九龍旺角长沙街11號
價錢: around $300 per nite.
酒店房间及洗手间都很小
環境: ***
乾淨: ***

如果係時鐘價就好啲囉..
今日心情好,照俾,加10分!

名稱: 嘉賓
地址: 香港九龍佐敦嘉賓大下
價錢: 220~240一晚
酒店房间及洗手间有大有細
環境: ***
乾淨: ***

只不過係因為就腳先會去
除左尾個間之外, 間間都冇問題...尾尾個間...有D野

你話有鬼!!??
不過都係架,長走廊間尾房好邪架!

引用:
原帖由 caca 於 2005-6-22 11:28 AM 發表
名稱:維多利亞酒店
地址: 九龍黃角砵蘭街近朗豪坊對面
價錢: $190 (兩個鐘)

有兩個套送
都幾新
唔好就係鏡唔多,只係有床頭櫃鏡

環境: ****
裝飾: ***

TST 個間360過夜, 多鏡, 不過D SEX MOVIC 舊左DD, 總括黎講, 個人幾中意去呢間

你去扑野定去睇鹹戲架,190兩粒好貴啫!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆