上一頁下一頁
發新話題

時鐘酒店報告(內含少量不雅只適18歲彧以上人士)

收藏  |  訂閱
415  717.4k

名稱: 伯爵時鐘酒店
地址: 灣仔
價錢: $260~300睇情況, 星期5~日貴D
環境: **** (最高為5星)
裝飾: **** (最高為5星)
乾淨: ***(最高為5星)

香港島個人至愛, 環境同裝潢都一流, 毛巾都OK
古典歐陸式圜床, 想點玩都得

加10分,多謝!

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2005-6-22 02:03 PM 發表
求救~
我想要間房係有水床~
重要有一個可以容納2個人一齊洗白白0既超大浴缸~

有無人可以幫幫手呀~
YEAH , 支持...咁大個仔都未試過7尺X5尺水床既威力
各方兄弟搵到既話, PM一下

引用:
原帖由 老闆娘 於 2005-6-23 03:39 AM 發表
JEAN,我都問過同樣問題
但聽聞好似已經成個香港都冇左水床LEE家野喇!
因為我上次發脾氣死都要我EX逐間打去問
所以我諗你都唔洗問了
至於雙人浴缸,我諗時租的應該冇?
如果搵倒記得通知我我都好想去!!!
跟進同回覆兩次,加20分

香港真係唔知架,但外國啲motel有啲會講明有水床
彈彈下好過穩架,好似殘廢餐一樣
但如果要自己發力,就好似唔知點出力好!

揸車想泊車方便邊度好介紹

引用:
原帖由 siuuis 於 2005-6-24 02:34 AM 發表
揸車想泊車方便邊度好介紹
Kowloon Tong 間間都有得泊車架

引用:
原帖由 獨立身份 於 2005-6-23 05:51 PM 發表

TST 個間360過夜, 多鏡, 不過D SEX MOVIC 舊左DD, 總括黎講, 個人幾中意去呢間

你去扑野定去睇鹹戲架,190兩粒好貴啫!
喂~呢d餘興節目唔小得架啦, 睇呢d片, 睇到咁上下, 大家興合合, 又黎多次

如果冇呢d戲, 可能會做小幾次, 唔得盡興架

名稱: 陳記旅館
地址: 上環太平山街6號2樓全層
價錢: 2百90蚊一個鐘   送一個套 一條紙底褲
環境: *** (最高為5粒星)
裝飾: **** (最高為5粒星)
乾淨: *** (最高為5粒星)
隔音:**(最高為5粒星)

相反呢個就貴啲啦..290係大陸住一晚3星都得啦
仲要隔音咁差
係啦,新加隔音項目,希望會員見到幫手自己加番!
加10分

引用:
原帖由 sonicjet 於 2005-6-23 06:08 PM 發表

跟進同回覆兩次,加20分

香港真係唔知架,但外國啲motel有啲會講明有水床
彈彈下好過穩架,好似殘廢餐一樣
但如果要自己發力,就好似唔知點出力好!
香港就未聽過有la, 有我一定去下.
我係巴黎就試過有水床, 男上女下攪野時唔多慣,
不過玩女上男下真係好正, 正到而家打打下字都硬左tim =.=
不過攪完野訓果時慘d張床彈彈下 -________-"

名稱: 金碧別墅
地址: 則魚涌無飯村側.
價錢: $298 一晚am12:00~pm12:00
環境: ** (最高為5星)
裝飾: ** (最高為5星)
乾淨: **(最高為5星)
隔音:**(最高為星)
有4級帶放.放到沒晒請自己叫門口阿姐再放(新加項目)

其他報告:租房有避孕套.7-11就係下面,3個人去不另收費.再多D人去就加返小小錢.果到好在沒咩人去.唔洗等= ="

多謝,加10分

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆