上一頁下一頁
發新話題

時鐘酒店報告(內含少量不雅只適18歲彧以上人士)

收藏  |  訂閱
415  717.4k

名稱: 百佳時鐘酒店
地址: 尖沙咀.....麻布茶房後少少~
價錢: $166 /2粒鐘/246 過夜(2am -2 pm)
環境: **** (最高為5星)
裝飾: **** (最高為5星)
乾淨: **** (最高為5星)
隔音:***(最高為星)

裝飾ok,都好乾淨下~~

166又咁好,抵玩,加10分

引用:
原帖由 gpakho 於 2005-6-28 04:20 AM 發表

名稱:  維多利亞時鐘酒店
地址: 天后..維多利亞中心附近 (即係近美華士呢 !)
價錢: $240 /2粒鐘/ 另外如(4 pm)前入送一粒鐘,送兩個(金色)"杜記"
環境: *** (最高為5星)
裝飾: *** (最高為5星) ...
我就2間都去過

我覺得百佳個room 好d

維記個浴室好d~~~

大致上同級~

再多dd 資料~~

名稱:  維多利亞時鐘酒店
地址: 旺角 砵蘭街
價錢: $220 /2粒鐘/ (我知有人出過~~但因為加左價講下~~),送兩個(金色)"杜記"
環境: *** (最高為5星)
裝飾: *** (最高為5星)
乾淨: *** (最高為5星)
隔音:**(最高為星)經常聽到隔離既大戰聲~~~

唔望加分~~€

乜隔音咁屎咩..咪仲刺激過睇四仔!!!

加10分!

名稱: 九龍塘羅福小築
地址: 九龍塘羅福道
價錢: 三點後$297過夜到兩點
環境: **** (最高為5星)
裝飾: **** (最高為5星)
乾淨: *** (最高為5星)
隔音:****(最高為星)

有兩個套送
我去玩個間就係大圓床
間房好大,走時睇過其他房,有大量鏡!

鏡房我都like喎,多謝!加10分!

引用:
原帖由 老闆娘 於 2005-6-23 03:58 AM 發表
JETJET,時租的都唔記得D名
你知我唔O向香港
不過個人覺得如果想舒舒服服的同情人過一晚,黃金海岸酒店認真唔錯呀!

名稱: 黃金海岸酒店
價錢: $750一晚,另加500按金,攞得返既
         如果24小時前電話預訂,仲包埋早餐,WALK IN唔包
          好似一點交房,如加鐘每小時60蚊
環境: ***** 一流啦!話曬4星級!仲可以游水!佢個SWIMMING POOL好大,你可以一路O向旁邊食  BUFFET一路游!對住無敵大海景,O向正沙灘旁夜晚手拖手行沙灘睇星星不知幾正!附近仲好多酒BAR,星期六日有好多地攤,好似叫羅馬市集,都好多野睇
裝飾: *****
乾淨: *****
$750 唔係時時都係做lei 個價$ ga
視乎佢地有冇做緊promote咋
我試過有一次係佢地做緊promote 期間walk in
佢俾個promote 價
點知過兩日再去收$1xxx
原因係promote過左

名稱: 百佳酒店
地址: 太子
價錢: $16X 二小時
環境: ****
裝飾: ***
乾淨: ***
隔音: ****

去過二次幾好feel.黑黑地,但玻璃唔係太多.自己睇唔到自己。

下次帶支螢光棍加螢光t-shirt!
加10分

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆