請注意

收藏  |  訂閱
19  3.4k

引用:
原帖由 榮至叻 於 2009-5-30 11:34 PM 發表 查看引用來源
仲有呀四哥呀!你係咪特別覺得我有問題先係我到出帖講,最好自己計唔好要堂仔計,係度我要唔該堂兄先,我有一次甘大把自己計就計錯,係堂兄題我退出有水回,我嘅工作無你地甘高尚,我番朝7晚7嘅,甘跑夜馬就要第 ...
你講工作的話,我唔會比你短時間,跑完馬我仲要計分派分呢
如你認為我對你有偏見,現在向你SORRY,:041:
亦唔會同你爭論,:028: 因堂仔只是義務的,

:122:
引用:
原帖由 四眼輝 於 2009-5-30 11:43 PM 發表 查看引用來源

你講工作的話,我唔會比你短時間,跑完馬我仲要計分派分呢
如你認為我對你有偏見,現在向你SORRY,:041:
亦唔會同你爭論,:028: 因堂仔只是義務的,
甘你又唔洗向我SORRY,我只係講出我的感受,我亦知堂兄係義務,我只想講我有時間開電腦我都會自己計,你話你仲要計分派分係你版主的工作呢,我只係普通馬迷,係呢度會馬友,只覺作為版主的你講嘢還沒博士,賭兄佢地滑頭呢:122:

版主都係義務工作

引用:
原帖由 榮至叻 於 2009-5-31 10:42 PM 發表
:122: 甘你又唔洗向我SORRY,我只係講出我的感受,我亦知堂兄係義務,我只想講我有時間開電腦我都會自己計,你話你仲要計分派分係你版主的工作呢,我只係普通馬迷,係呢度會馬友,只覺作為版主的你講嘢還沒博士,賭兄佢 ...
人比人比屎人喎...:030:  :027:

引用:
原帖由 榮至叻 於 2009-5-31 10:42 PM 發表 查看引用來源
:122: 甘你又唔洗向我SORRY,我只係講出我的感受,我亦知堂兄係義務,我只想講我有時間開電腦我都會自己計,你話你仲要計分派分係你版主的工作呢,我只係普通馬迷,係呢度會馬友,只覺作為版主的你講嘢還沒博士,賭兄佢 ...
一向都無佢地咁滑頭喎:030:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2009-6-1 06:56 PM 發表 查看引用來源

一向都無佢地咁滑頭喎:030:
滑頭從來都唔係做版主既先決條件喎~~:122:

收到呀
親力親為過引D呀:036::098:

都啦士!:096: 自已計都係16個師兄既事,我努力中。:096:

其實一切在各參賽者需知 已經有寫。:041:
我搵人幫大家計分,目的是想各參賽者可及早知道自己排名,令大家更投入。
而大部份參賽者都是在下次投注才更新,亦合情合理。
要快,唯一方法就是親力親為,大家一場誤會吧。:041:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2009-6-1 08:22 PM 發表 查看引用來源
其實一切在各參賽者需知 已經有寫。:041:
我搵人幫大家計分,目的是想各參賽者可及早知道自己排名,令大家更投入。
而大部份參賽者都是在下次投注才更新,亦合情合理。
要快,唯一方法就是親力親為,大家一場誤會吧。 ...
為了可更早列出各參賽者排名及分數,各位請早更新成績,如見有會員替各位計分,如架勢堂」、QueenieCute等,大家不用驚嚇:096: ,因他是義務幫手,盡量替大家計分。哈哈:096:

前往最後回覆