雀神大賽冠軍投注(決賽倍率)-派彩完畢

收藏  |  訂閱
35  5.9k

引用:
原帖由 小Miko 於 2009-7-21 11:07 AM 發表 查看引用來源
嘩-..- ..咁都得Ga, 咁樣好似唔太公平-..-"
我當時係依分數高低再睇有無online 而定搵邊一個
當時你無online 唔怪得邊個
亦無唔公平存在
我從來唔想有人缺席
亦都唔想搵登腳
登腳就會變左有一台4out2,  一台3out 2
網上比賽如果無人缺席, 跟足我指示就唔會出現咁ge 情況
你要怪ge , 就怪有人缺席
我一個人搞比賽咁辛苦
次次有人放飛機搞到踢晒腳
參賽者唔睇pm , check 左等於無check
遲到, 失蹤, 無申請ac 樣樣齊
你要講公平我都覺得好唔公平
我搞比賽為比會員激?
我真係有自唔在羅苦黎辛
anyway 聽到你咁講我以後都唔會再搞比賽
費事比人話唔公平

引用:
原帖由 QueenieCute 於 2009-7-21 09:02 PM 發表 查看引用來源

我當時係依分數高低再睇有無online 而定搵邊一個
當時你無online 唔怪得邊個
亦無唔公平存在
我從來唔想有人缺席
亦都唔想搵登腳
登腳就會變左有一台4out2,  一台3out 2
網上比賽如果無人缺席, 跟足我指示就 ...
唔好感 , 有我長期support:023: :023: :023:

引用:
原帖由 AHDEEH 於 2009-7-21 11:27 PM 發表 查看引用來源

唔好感 , 有我長期support:023: :023: :023:
你3 次都有參加你都有眼睇我次次激氣成點 :095:

引用:
原帖由 小Miko 於 2009-7-21 11:07 AM 發表 查看引用來源
嘩-..- ..咁都得Ga, 咁樣好似唔太公平-..-"
快d say sorry o拉:043: :043: :043:

引用:
原帖由 QueenieCute 於 2009-7-21 11:28 PM 發表 查看引用來源

你3 次都有參加你都有眼睇我次次激氣成點 :095:
我好咁 , ho翻     ho ho ho:083: :083: :083:

回覆 21# QueenieCute 的帖子

你搞左3次 , 我3次都好準時,=..="
鬧我咩事 -v-

回覆 24# AHDEEH 的帖子

傻的* 我沒做錯喔.

引用:
原帖由 小Miko 於 2009-7-22 11:24 AM 發表 查看引用來源
你搞左3次 , 我3次都好準時,=..="
鬧我咩事 -v-
問題在於唔係你唔準時唔睇pm
問題係你話唔公平呀ma,
如果你當時係我你會點做到最公平?
你教我啦

回覆 28# QueenieCute 的帖子

喔:034:
咁真係好辛苦晒你喔:092:
不過我不是有Msn嗎?:086:

引用:
原帖由 小Miko 於 2009-7-22 01:58 PM 發表 查看引用來源
喔:034:
咁真係好辛苦晒你喔:092:
不過我不是有Msn嗎?:086:
我唔會用msn 黎搵人wo
呢個係uwants ge 比賽
我首選梗係係uwants pm 人
點解要用msn?
況且果時msn 你都無on啦
講到尾你覺得唔公平係你無得出線之ma

前往最後回覆