上一頁下一頁
發新話題

[巴西] 信心爆棚的一場(3) --- 保地花高主勝 (有分析)

收藏  |  訂閱
90  7.2k

信心爆棚的一場(3) --- 保地花高主勝 (有分析)

保地花高主勝

無得傾
甘仔作客太差
往績都係邊個主場邊個WIN
遇著保地最近6場不勝
主隊平半低水証明莊家有信心
直插主勝等收錢啦!

另推介
國體會 -0.5/1
維多利亞 0

山度士主勝 (燒焦3:3)

近幾季主隊都食住國體會
往績大於一切
簡單就是美
不要想太多

戈亞斯讓客勝 (買到平手GE人買平手, 好分D) (已中1:1)

維多利亞主勝 (已中2:1)

維多利亞不嬲主場有保證, 但係近5仗1和4負, 相反客隊近四仗全勝
比著1個月前呢場波最少讓一球
而家維多利亞賠率降晒溫
讓半球岩晒數, 主WIN主場有實力
而家各種因素睇, 主WIN非常抵買
仲要全世界個個貼客隊, 呢場我信心爆棚
各位兄弟信就買多少啦!

但都係果句, 無必中GE波, 只不過俾D意見你參考下!

本身我都係咁諗既, 但近期睇盤唔work, 都唔知買唔買好

引用:
原帖由 mo1mo 於 2009-8-20 05:23 AM 發表 查看引用來源
本身我都係咁諗既, 但近期睇盤唔work, 都唔知買唔買好
呢場D友仔買晒客隊
個個淨係睇近況
根本忽視左巴甲主場球隊威力
唔睇盤都一定買主隊
而家仲要夾埋盤
重插!!!

重插!!! :083: :083:

燈燈早晨:098:

引用:
原帖由 細安 於 2009-8-20 05:36 AM 發表 查看引用來源
燈燈早晨:098:
好耐無見喎
不過你為左燈佬先入黎:046:

回覆 6# 紫醉星迷 的帖子

緊係唔係啦~近排係屋企呆..上黎都係睇下人地買咩波..我輸死左了~但我今日十卜你a_a"跟你哩場
諗緊串多場好無..2串1買300蚊..串邊場好呀:028: :028:

引用:
原帖由 細安 於 2009-8-20 05:41 AM 發表 查看引用來源
緊係唔係啦~近排係屋企呆..上黎都係睇下人地買咩波..我輸死左了~但我今日十卜你a_a"跟你哩場
諗緊串多場好無..2串1買300蚊..串邊場好呀:028: :028:
巴路里或甘美奧

過關計算機
列印資料  

過關 過關方式 : 3串13串33串43串63串7 每注金額 $     

種類 球賽編號 對賽隊伍
(主隊 對 客隊) 選擇 賠率 結果 刪除
主客和 星期三 24 維多利亞 對 帕拉尼恩斯 主 1.75   
讓球主客和 星期三 23 山度士 [-1] 對 甘美奧 [+1] 客 1.67   
入球大細 星期三 22 保地花高 對 聖安德雷 大 1.68 2球以上2球或以下  

總注數 每注金額 總投注金額 勝出注數 派彩 淨回報
1 $300 $300 - $1,472.9 $1,172.9

買唔買得過:023: :023:

引用:
原帖由 細安 於 2009-8-20 05:52 AM 發表 查看引用來源
過關計算機
列印資料  

過關 過關方式 : 3串13串33串43串63串7 每注金額 $     

種類 球賽編號 對賽隊伍
(主隊 對 客隊) 選擇 賠率 結果 刪除
主客和 星期三 24 維多利亞 對 帕拉尼恩斯 主  ...
聖安德雷我貼下盤
所以大細唔識買

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆