上一頁下一頁
發新話題

[巴西] ██ 西幫兄弟 擋我者殺 ██ 歡迎cd-rom西幫兄弟浦頭 ██ 討論睇#3██

收藏  |  訂閱
5.6k  230.1k

██ 西幫兄弟 擋我者殺 ██ 歡迎cd-rom西幫兄弟浦頭 ██ 討論睇#3██

最好大家唔好跟買,就算跟都要過濾一下.我係好寸,我寸又於何,你又見我唔到,我又見你唔到,吹咩!!!由於本人已永遠不可推介或討論 所以只會講一些無謂野,推介討論由PKBOY123 代出:096: :096: :096: 與本人冇關,絕對歡迎攪事者或死傻仔:032: 或可憐門口狗推POST:097:比娛樂我地 ,當然西幫兄弟都要落油推 :023: :023: :023: ,如要加入西幫兄弟 請自已去按這裡 (LINK ) 編輯個人資料  個人簽名地方加上                     ██ 西幫兄弟 ██
██ 擋我者殺 ██         唔入會  會比馬會D人蝦,新目標推180輸40現推177中99中和5走30輸42███████

幫會心法 & 幫規      我們在sauna滴過精,我地今世就是兄弟:004: :004: :004:

西幫 暗號: 一枝穿雲箭, 西幫CD-ROM千軍萬馬來相見~
1.不得人生攻擊 2.不得灌水 3.二五者殺(罰含大王JJ一天) 4. 羸盡馬會 5. EQ要高  6.  要有賭品 7.不得9唔搭8  8.要夠淫濺 9.對幫會要有向心 10. 不得過抵或過面 11.我出料輸左唔好講野只好啞口無言 12.每場波開波前5分鐘確定  13.$200平注盤 $400 訓身盤:098:  $600 狂彈大王JJ盤:098: :098:   $400以上訓身盤只輸過兩次 14.槍口對外,不得自已人打自已人 或在此拗交, 好似細路哥咁, 影響幫會聲譽 15.未入會又要跟買者,最好唔好跟,入了會都要問下其他兄弟點跟

PKBOY只出平手盤 買前請想一想 唔計成績多數是輸

26/8哥本哈根 (0)$300確定#5363SORRY大家
開波前5分鐘秘密出

西西推波波, 有人口多多
賭波平注多, 此子一鋪過,
輸左就發火, 有冇搞咩錯?
今話別西哥, 有沒有想過
日後想當初, 後悔何其多

我不是什麼高手,賭錢都有高手唔好傻LA,不過我玩波波真是當開飯,我只知道要賭錢首先要學識個 '忍'字,是旦賭就是一條死路,天天賭就會連運氣都冇埋又輸又羸有咩用,當連輸兩注的時候要控制EQ,我再講一次,成個UWANTS 是討論區 唔係貼士區,成個足球版最差就是我,差你都要跟,請你想清楚 男人唔去滾,除非身無銀;男人唔鹹濕,雞竇都執粒

跟買前要唱歌

現代人

帖子37 積分800 註冊時間2005-12-27
2532# 發表於 2009-8-20 03:25 PM  只看該作者     

為西西而改編的一首歌~
長腿叔叔 ( 改編版: 咸濕西西 )

西西的貼士:025: ~ Fans 每一個都知:098: :098: :098:

每天等貼士:027:  ~~~ 成為我的心事:131:

打開西西貼:023: ~ 務求佢會話我知:131:

看到今天中多少:085: ~ 西西痴左線:003: :003: :003:

咸濕西西你好嗎:032: ~ 出親心水勁到誇:044:

西幫每個每個懷念你:026: ~ 你別去街......出野:046: :046: :046:

咸濕西西你好嗎 ~ 今晚心水有無丫:036:

可否快快來同我講:071: ~ 解開牽掛:097:

18班士利 (0)$10和$200平手18打比郡唔出18米爾頓凱恩斯 唔出
18普利茅夫唔出18史雲斯(0)$10和200平手中和18賓福特(0)$:098:
18韋甘比(0)$10和200平手中和18修咸頓. (0)$10和200平手19馬德里體育會[(0)和30平手$200
20紐迪高(0)$10和200平手輸羸不計成績 星期六日有3-4:098: 盤21黃金海岸聯(0)$200平手補1:1 2:2 可走地先買
21米禾爾[(0)$10和$200平手唔出:122: 開波前5分鐘確定21賀芬咸(0)$20和$200平手中和

12阿根廷 (0)$20和$200平手12南非 (0)唔出12羅馬尼亞(0)$10和$ 200
12斯洛伐克 (0)$20012科特迪瓦 (0)$10和$200平手12喀麥隆 (0)輸羸唔計
12北愛爾蘭 (0)$10和$200唔出12明尼路 (0)$10和$:098: 但有機會和12意大利(0)唔出
15川崎前鋒(0)冇出 自已買左15柏雷素爾(0)$10和$200 信心一般15西布朗(0)$10和200唔出
15昆士柏流浪(0)$10和200:044: 中和15打比郡(0)$10和$20015樸茨茅夫(0)$10和200
15紐約紅牛(0)$20016磐田山葉(0)$10和$:098: 中和 16奈梅亨(0)$30和$200輸得好開心:096: 明白的人會知道
16尼斯(0)$:098:   $30和  $4XXXX中和 16威靈頓鳳凰輸贏唔計17AIK蘇納(0)$10和200
芝加哥火燄(0)$10和$200開波前5分鐘確定

23札幌岡薩多(0)$:098: 23FC悉尼(0)$10和$200平手中和23浦項制鐵(0)$20和200平手
23紐卡素(0)$200:096: 自已:098: SEE#544賣魚的朋友23福爾柯克(0)$20和$200平手輸得不明不白24波琴(0)$:098:
24紐約紅牛(0)$300平手 幾有信心有錢的可多DD25/8星期一唔會出唔得閒24格勒諾布爾(0)好細注輸:036:
24森多利亞(0)你們中我唔開波前5分鐘確定25大分三神(0)補和$30平手200 幾有信心日本波成日輸到笑呵呵
25里昂(0)$200唔出SORRY

支持西西

係~知道

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆