上一頁下一頁
發新話題

[巴西] 世上多傻人   輸左問候你家人 哈哈

收藏  |  訂閱
2.9k  119.7k

世上多傻人   輸左問候你家人 哈哈

真係世上多傻人,輸波會上街遊行,買波自已唔過濾,平時唔出現,輸左就出黎抽水,人抽佢又抽,跟D唔跟D,話Q你我又無謂,見到你我會自慰,在現實當中,多數得不到成功感或有嚴重自卑的你,好有可能成日覺得自已是對,但別人睇你是傻,所以在這裡用文字表達想得到一些自豪感及成功感,成日不斷怨點解,唔會找出原因,有目標但冇行動,講完唔會做,做左好似冇做,力不從心,就會注定一世是失敗者,生存的你又不可發達,結束你又冇膽,同過街老鼠冇分別,最可憐是令到你的家人擔心,不過始終你都好過一舊叉燒,希望你會快樂la:023: :023: :023:      我係好嗅吋 吹咩你又見我唔到  西人字:025: :025: :025: ██ 西幫兄弟 擋我者殺 ██ 埋黎睇 埋黎抽 還有冇人要抽水  點解冇 我好悶

如要加入西幫兄弟 請自已去按這裡 (LINK ) 編輯個人資料  個人簽名地方加上                                                             ██ 西幫兄弟 ██
██ 擋我者殺 ██                                           唔入會  會比馬會D人蝦.     

只出平手 買前請自已過濾 明唔明

14/9薩雷斯(0)15/9赫根AIK蘇納(0)未確定15/9福爾柯克平半確定
有人攪事唔出la
開波前5分鐘確定
只出對面買錯唔關我事
邊個攪事就含家慘一世

另外推介 我自已可能冇買 只是過下引

:025:

幫會心法 & 幫規      我們在sauna滴過精,我地今世就是兄弟:004: :004: :004:

西幫 暗號: 一枝穿雲箭, 西幫千軍萬馬來相見~
1.不得人生攻擊 2.不得灌水 3.二五者殺4. 羸盡馬會 5. EQ要高  6.  要有賭品 7.不得9唔搭8  8.要夠淫濺 9.對幫會要有向心 10. 不得過抵或過面 11.我出料輸左唔好講野只好啞口無言 12.每場波開波前5分鐘確定 13.槍口對外,不得自已人打自已人 或在此拗交, 好似細路哥咁, 影響幫會聲譽 14.未入會又要跟買者,最好唔好跟,入了會都要問下其他兄弟點跟15
.會員請多d出post提供自已心水

西西推波波, 有人口多多
賭波平注多, 此子一鋪過,
輸左就發火, 有冇搞咩錯?
今話別西哥, 有沒有想過
日後想當初, 後悔何其多

我不是什麼高手,賭錢都有高手唔好傻LA,不過我玩波波真是當開飯,我只知道要賭錢首先要學識個 '忍'字,是旦賭就是一條死路,天天賭就會連運氣都冇埋又輸又羸有咩用,當連輸兩注的時候要控制EQ,我再講一次,成個UWANTS 是討論區 唔係貼士區,成個足球版最差就是我,差你都要跟,請你想清楚 男人唔去滾,除非身無銀;男人唔鹹濕,雞竇都執粒

唔好打野

唔好打野

唔好打野

唔好打野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆