化物語係咪1個月出1"習"???幾時有11"習"???

收藏  |  訂閱
15  3.7k

化物語:131: :131: :131: :131: :131:
如題...
仲有仲有!!!
1.第11"習"會講d咩?
2.有個女仔成日係個"國"個到的....
佢係咩人?有"習"佢係到吸啊良良木x d血!?
3.係咪正係係土豆個到有得睇化物語啊?
thx~~~

附件

有個女仔成日係個"國"個到的....

1個星期出1集  
現家出到第9集
5止土豆可以睇.....
http://devilcity.net/viewthread.php?tid=15558&extra=page%3D1
化物語在195/F  P.10

THX!
咁個女仔呢

個女仔是成人吸血鬼的殘碴。

忍野忍 CV:平野綾
化物語前傳傷物語角色
原本是怪異殺手 鐵血的熱血的冷血的吸血鬼 Kissshot·Acerolaorion·Heartunder·Blade,將阿良良木暦變成吸血鬼的美麗女人,阿良良木暦為變回人類(又不希望她死掉)令其存在及記憶以及被剝奪,變回8歲左右的樣子。
「阿良良木君把Heartunder·Blade殺到快死的地步。她作為吸血鬼的特性和技能基本上都被奪去——死不掉的程度。Heartunder·Blade要比Heartunder·Blade之前瀕死的狀態跟嚴重。影子啊形體啊本源啊,甚至連名字都不剩的地步。變成吸血鬼一樣的人類——不管多餓都不會吃人,這樣的存在。」
在變成吸血鬼前是個貴族。
現在是美麗的鬼的殘渣。

THX~~

而家出到第10集先岩- -

引用:
原帖由 stone773 於 2009-9-16 06:41 AM 發表 查看引用來源
忍野忍 CV:平野綾
化物語前傳傷物語角色
原本是怪異殺手 鐵血的熱血的冷血的吸血鬼 Kissshot·Acerolaorion·Heartunder·Blade,將阿良良木暦變成吸血鬼的美麗女人,阿良良木暦為變回人類(又不希望她 ...
我對傷物語比較有興趣...
係咪小說黎o既?

回覆 8# aqpl 的帖子

是西尾維新在《講談社BOX》上刊載的輕小說
前傳傷物語
正傳化物語
後傳偽物語

小朋友...你咁想知
都唔該你問野之前..用下個腦..用下只手先
問都問到一舊雲
google  wiki 打個字就出來了...都不會?

前往最後回覆