上一頁下一頁
發新話題

May & Chochet - 多情薄倖男 Chochet 的“北越沉船" (1,2,3)

收藏  |  訂閱
302  259.2k

引用:
原帖由 Iloveyen 於 2008-2-24 02:07 PM 發表
師兄是過來人嗎?是否有著相同經驗?

另外,我等第四集真的等了很久,相信大家亦是...支持~~
...我是過來人.....有+幾年與囡囡們打交道的經驗.......有2年幾與囡囡有非常親密的關係......雖然都冇好結果......但在相處上我好成功......到現在為止.....囡囡的家人還一直和我聯絡......

引用:
原帖由 h446848 於 2008-2-24 03:19 PM 發表

...我是過來人.....有+幾年與囡囡們打交道的經驗.......有2年幾與囡囡有非常親密的關係......雖然都冇好結果......但在相處上我好成功......到現在為止.....囡囡的家人還一直和我聯絡......
我最想學到相處的方法,老實說,我明知不會有好結果,但亦想在相處的過程中可以開開心心。

已經六個月有多,唔係重要等呀.

好野就係要等耐d架啦

精彩 + 精彩:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 東方不敗2008 於 2008-2-28 04:43 PM 發表
精彩 + 精彩:smile_38: :smile_38:
Wainting for the Part 4 Final :smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27:

chochet兄...看了你兩篇文章之後,我想我要學習的地方還有很多...
小弟剛沉船不久...當然囡囡質素不及各位c hing高,只選了個國內人...
每知道囡囡有客人,心中都有陣莫名的難耐,欲哭無淚的感覺更為難受...
可能我道行太低,每次都把難過的心情表現在面上,囡囡都會哄我一大輪...
我好珍惜跟囡囡相處的時間,囡囡都主動同我交代與客人關係
可惜我快要去留學...心中感到萬分矛盾...
祈為各位c hing 指點指點

引用:
原帖由 =積木= 於 2008-3-4 02:29 PM 發表
chochet兄...看了你兩篇文章之後,我想我要學習的地方還有很多...
小弟剛沉船不久...當然囡囡質素不及各位c hing高,只選了個國內人...
每知道囡囡有客人,心中都有陣莫名的難耐,欲哭無淚的感覺更為難受...
可能 ...
.......師兄.....活在當下.....珍惜可以與她相處的日子....因為最後.....師兄可能都只會發覺.........這都只是你 "人生連續劇" 的其中幾集.......

引用:
原帖由 h446848 於 2008-3-4 02:58 PM 發表

.......師兄.....活在當下吧.....珍惜可以與她相處的日子....因為最後.....師兄可能都只會發覺.........這都只是你 "人生連續劇" 的其中幾集.......
師兄有何高見??

引用:
原帖由 =積木= 於 2008-3-4 04:02 PM 發表

師兄有何高見??
.....師兄...你要去讀書....我的理解是你仲好細個....心智尚未成熟.....可能你有點家境.....但歡埸始終是......玩金錢和愛情遊戲的地方.....雖然我相信有真愛的存在.....但未必咁易得到......值不值得投入感情.....就見仁見智.....希望你可重新考慮......是否要在歡埸尋找真愛.....只要師兄本身有條件.....愛就垂手可得.....不管在甚麼地方......但如果你條件有限....就請反問自已....囡囡為何會看上你.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆