上一頁下一頁
發新話題

May & Chochet - 多情薄倖男 Chochet 的“北越沉船" (1,2,3)

收藏  |  訂閱
302  259.2k

引用:
原帖由 h446848 於 2008-3-4 04:23 PM 發表

.....師兄...你要去讀書....我的理解是你仲好細個....心智尚未成熟.....可能你有點家境.....但歡埸始終是......玩金錢和愛情遊戲的地方.....雖然我相信有真愛的存在.....但未必咁易得到......值 ...
我岩岩二十出頭...我冇同佢交代我家境,只係講我父母都係打工...
我而家都係返緊工...佢好細心,朝朝打比我叫我起身,收工又打比我,噓寒問暖咁,我都好享受呢種感覺...
但係我又好仔細咁處理每個遇到既細節...我都想同人傾下我個處境...

引用:
原帖由 =積木= 於 2008-3-4 05:09 PM 發表

我岩岩二十出頭...我冇同佢交代我家境,只係講我父母都係打工...
我而家都係返緊工...佢好細心,朝朝打比我叫我起身,收工又打比我,噓寒問暖咁,我都好享受呢種感覺...
但係我又好仔細咁處理每個遇到既細節...我 ...
我嘅忠告就係勸你疊埋心水去讀書. 有乜幸福得過校園生活. 唔好自尋煩惱.

引用:
原帖由 =積木= 於 2008-3-4 05:09 PM 發表

但係我又好仔細咁處理每個遇到既細節...我 ...
......師兄.......現在你們停留於一個夢幻的空間....所以大家見到都是雙方最美好的一面....當然很開心.....如有一天.....你們要回歸現實....要面對柴米油盬.....要面對壓力的時候....可能一切都不一樣了....師兄你的想法....可能也不一樣了....

.....
師兄....比D心機讀書.....好快你會發覺.....你對她的 "愛"是會變的.....因為人心會變.......感受會變....思想也會變.....今天的愛.....不代表明天還愛.....明天的愛.....不代表後天還會愛......當然你們的 "愛" 可能會與日俱增......但也可能會日漸消褪.....所以師兄.......你敢保證你們的 "愛" 是不會改變嗎?...可能有一天你讀完書後.....再見到 "她"  的時候.....可能會發覺彼此變得很陌生.....覺得 "她" 的行為與之前有了差異....是 "她" 變了嗎?....不...那是你改變了....你思想成熟了....觀念改變了.....所似說不定.....就那一瞬間.....你們的 "愛" 可能就己經不存在了……

....
師兄....人生的每個階段......都會有不同的朋友.....你只需珍惜能夠陪你一路同行的朋友......珍惜當下.....趁 "你" 尚未遠離 "她" 時......好好的善待 "她".....讓 "她" 快樂.....為彼此留一個無憾和甜密的回憶....

歡場世界=紙醉金迷:smile_38:

一段感情最大考驗係......時間:smile_44:

最近發覺Chochet兄的戶口和“北越沉船”文章同被刪除,我已pm Carskars版主詢問,他的回覆如下:

(lwp)
請問為何 Chochet兄的戶口被刪除?

(carskars)
相信太耐無login, 系統已經delete...

2008-3-9 10:06 PM (lwp)
請問能否重開戶口呢?因為置頂文章 "May & Chochet - 多情薄倖男 Chochet 的“北越沉船"已全部被刪去,很可惜。如能重開戶口,請告知我,我立即 email Chochet兄,因他在首爾工作,十分忙碌,我儘量和他聯絡。有勞版主,先此致謝!

2008-3-9 10:07 PM (carskars)
我要問上面先知道....

現正等他的回覆。

咩事冇左篇文章......有冇方法幫佢開番個ac呀....:smile_41:

It's been a long time!! I am still waiting for the ending, plsease

引用:
原帖由 lwp 於 2008-3-13 11:17 PM 發表
最近發覺Chochet兄的戶口和“北越沉船”文章同被刪除,我已pm Carskars版主詢問,他的回覆如下:

(lwp)
請問為何 Chochet兄的戶口被刪除?

(carskars)
相信太耐無login, 系統已經delete左...

200 ...
多謝版主重開Chochet兄的戶口,重貼“北越沉船”的文章。我會和Chochet兄聯絡,請他儘快將第四集寫出,以慰眾望。

引用:
原帖由 lwp 於 2008-3-19 02:18 AM 發表

多謝版主重開Chochet兄的戶口,重貼“北越沉船”的文章。我會和Chochet兄聯絡,請他儘快將第四集寫出,以慰眾望。
不要緊...

精彩, 真是學到唔少野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆