上一頁下一頁
發新話題

May & Chochet - 多情薄倖男 Chochet 的“北越沉船" (1,2,3)

收藏  |  訂閱
302  259.3k

引用:
原帖由 lwp 於 2007-8-11 01:11 AM 發表

情天情海幻情深,賢兄早已泥足深陷,無路回頭!:smile_42:  
你想走人?談何容易!:smile_39:
你的囡囡捨不得你,你也捨不得囡囡哩!
黆孽!:smile_13:
....我是泥足深陷....但頭腦清醒.....我好清楚....我只是囡囡暫時的最佳選擇.....

引用:
原帖由 lwp 於 2007-8-11 01:27 PM 發表
「緣份, -  就像流星般一瞬即逝,只是有緣人才可以捉緊那一剎 ……
   愛情, -  …… 我不相信山盟海誓,但極相信命運安排:萬事不由人計較,一生都是命安排,命裏有時終須有,命裏無時到底無。希望各弟兄可 ...
...家父有句名言......" 甘願與狼共舞,方可成長壯大 "......幾有道理......

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2007-8-11 04:57 PM 發表

...家父有句名言......" 甘願與狼共舞,方可成長壯大 "......幾有道理......
Push back to the TOP

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2007-8-11 04:51 PM 發表

....我是泥足深陷....但頭腦清醒.....我好清楚....我只是囡囡暫時的最佳選擇.....
精誠所至,得道多助,而且頭腦清醒。Sawatdee 兄一定會有美好成果的,我衷心祝福你!

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2007-8-11 04:51 PM 發表

咁,希望C兄的囡囡𣎴用再選擇:smile_40:

但係如果真係有這一天的出現..Sawatdee C兄...你還會在這裹嗎:smile_41:

型樂C兄現在很少見了:smile_13:

回覆 #1 Chochet 的帖子

今古情場,問誰個真心到底?但果有精誠不散,終成連理。萬里何愁南共北,兩心那論生和死。笑人間兒女悵緣慳,無情耳。   ── 洪昇(昉思) 《長生殿》

「今古情場,問誰個真心到底?但果有精誠不散,終成連理。」Chochet 兄的兩段情緣,你能說他不夠精誠嗎?但最終都不能與卿卿得諧連理。何解?

May= Darling ex 305, Mary?

引用:

囡囡巳揀左你, 其他人又点能入到佢個心, 應該對自己同囡囡有信心

回覆 #97 lwp 的帖子

就如 chochet C兄所講.........命運:smile_39:

引用:
原帖由 sunray001 於 2007-8-13 10:06 AM 發表
May= Darling ex 305, Mary?
吾生也晚,無從得知。有其他兄台可提供多一些資料嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆