上一頁下一頁
發新話題

May & Chochet - 多情薄倖男 Chochet 的“北越沉船" (1,2,3)

收藏  |  訂閱
302  259.3k

引用:
原帖由 sunray001 於 2007-8-13 10:06 AM 發表
May= Darling ex 305, Mary?
:smile_14: ....噢!.....開始有人對號入座......

引用:
原帖由 淫蟲肥 於 2007-8-13 06:10 PM 發表

囡囡巳揀左你, 其他人又点能入到佢個心, 應該對自己同囡囡有信心
.....Chochet兄...的見解好獨到...." 雙方都預備著隨時都會幻滅的如夢似真之獨有的 "珍惜的愛",離別前相聚之 "每分每秒" 難捨難離的獨有感覺和 "小別勝新婚" 般獨特情趣"........

:smile_13: .....世事變幻.....才是永恆.....who's know.....下一分鐘會係點.......一切隨緣啦....

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2007-8-13 11:54 PM 發表

:smile_14: ....噢!.....開始有人對號入座......
2000 年越南女仔只有305係大學生、高佻、瘦、英文好

再加上又住北海漁村樓上, 應該吾會錯

佢剛到馬交做過我條船架 :smile_45::smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 sunray001 於 2007-8-14 02:26 AM 發表

佢剛到馬交做過我條船架 :smile_45::smile_45::smile_45:
既然如此,介意多提供一些前塵往事給我們知道,讓我們從中得到一點和囡囡相處的啟示嗎?
最重要的是:往事雖然如煙,但還請保持風度,對昔日的事與人都請保持一份尊重。

回覆 #1 Chochet 的帖子

在書本上看到這幾句說話:
「偉大的悲劇看了不是讓你痛哭流涕,而是讓你震動,讓你深思。」

Chochet 兄的情緣故事,閱後往往令人震動,令人深思!

引用:
原帖由 sunray001 於 2007-8-14 02:26 AM 發表

條女真係好索又清純又白又滑瘦得嚟同我一樣高tim,
我都送過佢返北海漁村樓下但點到唔比我上樓, 比Chochet溝咗之後仲搬埋屋唔啋我

老弟,如果條女係冧你ge一定帶你返屋企玩如果冇由你吹吹到爆都冇意思自已發春夢

引用:
原帖由 lwp 於 2007-8-14 03:13 AM 發表

既然如此,介意多提供一些前塵往事給我們知道,讓我們從中得到一點和囡囡相處的啟示嗎?
最重要的是:往事雖然如煙,但還請保持風度,對昔日的事與人都請保持一份尊重。
成件事幾簡單下, 只係兩個人之間既事

當年我記得係去 Macau 出 business trip, 揾左件 Thai model 後係 D1  lobby 飲野, Mary 坐我對面, 主動同我傾計
佢英文ok 架, 我有D驚訝, 傾左一個鐘大家好好傾, 我約佢06:00 收工去我酒店繼續傾 (冇ML, 攬住傾計):smile_27:

第二次下午見面飲 tea, 上左我房,大家已經情不自禁, 冇套結果打左真軍。我冇提過比錢佢 (覺得怪怪地), 見第一二晚佢都冇開口問我攞, 後來買返D 貴重禮物比佢補數。

Mary 係相當理智既人,佢黎 Macau 既目的係賺錢。 我亦都係, 吾會好似 Chochet 兄咁對女女一往情深。本來可以深入發展, 但我當年份工好忙, 冇可能經常去 Macau, 亦冇可能真揾佢做女朋友。  來往左兩個月, 任由關係變淡 (對大家都係好事)

後來我再上 D1, 有時選佢, 但亦都會揀其他女女, 一開始佢會好吃醋, 後來諗通左, 大家變左可以多野傾既客人囡囡關係

Support !!
hope your chapter 3 coming soon !!!

引用:
原帖由 sunray001 於 2007-8-14 01:55 PM 發表

我冇提過比錢佢 (覺得怪怪地), 見第一二晚佢都冇開口問我攞, 後來買返D 貴重禮物比佢補數。
....好多囡囡都唔會主重開口問囉錢......因她們知道.....出來玩既人.....應該知道食飯比錢的道理.....

......我認識的囡囡對FOC 的定義.....客人主動比錢....囡囡唔肯收.....

......貴重禮物.....好多時....都會轉送二叔公.....米蘭站.....

引用:
原帖由 sunray001 於 2007-8-14 01:55 PM 發表

後來買返D 貴重禮物比佢補數。
...
問下C hing 買左セ嘢比佢補數等細佬學下嘢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆