上一頁下一頁
發新話題

May & Chochet - 多情薄倖男 Chochet 的“北越沉船" (1,2,3)

收藏  |  訂閱
302  259.3k

引用:
原帖由 sunray001 於 2007-8-14 01:55 PM 發表

第二次下午見面飲 tea, 上左我房,大家已經情不自禁, 冇套結果打左真軍。我冇提過比錢佢 (覺得怪怪地), 見第一二晚佢都冇開口問我攞, 後來買返D 貴重禮物比佢補數。

Mary 係相當理智既人,佢黎 Macau 既目的係賺錢。
打真軍的後果可以很嚴重,既然她「黎 Macau 既目的係賺錢」,那又何必如此冒險?:smile_39:

假如賢兄所說屬實,則她太不理智了。......... ???:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 lwp 於 2007-8-14 07:24 PM 發表

打真軍的後果可以很嚴重,既然她「黎 Macau 既目的係賺錢」,那又何必如此冒險?:smile_39:

假如賢兄所說屬實,則她太不理智了。......... ???:smile_41: :smile_41:
:smile_13: ....聽故....不能....駁故.....

:smile_14: .....但個人認為.....一個理智的職業性工作者......和一個在工作場所.....認識的客人.....通過一個tea time的時間交流.....可以讓她對這位客人有足夠的信任.....而進行打真軍的冒險行為......有點.....:smile_41: :smile_41: :smile_41: .....

:smile_14: ....但個人認為......一個理智的職業性工作者......和客人去街......唔自備安全套.......有如.....戰士上戰場.....唔帶槍一樣.....有點..........:smile_41:

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2007-8-14 08:16 PM 發表

:smile_13: ....聽故....不能....駁故.....

明白。

引用:
原帖由 lwp 於 2007-8-14 07:24 PM 發表

well...that's what happened.  we had a walk on the street and saw a small motel (I can't even call it a hotel).

As I walked into it to register, she didn't oppose.  It just happened.

回覆 #108 sunray001 的帖子

Lorijin 兄,你也是過來人吧!想知道你有何睇法。

引用:
原帖由 lwp 於 2007-8-15 11:49 AM 發表
Lorijin 兄,你也是過來人吧!想知道你有何睇法。
如果條女真係冧佢ge一定帶佢返屋企玩如果係冇, 都會拖比姐妹鑒賞如果連厘啲都冇, 由佢吹水吹到爆都冇意思, 由佢自已發春夢

果件北越妹非常精靈又醒目比第二啲越南妹勁好多

正如 S兄話齋: 客人食飯自已識得比錢
條女自己唔會開口問攞錢, 若果作完人又扮儍唔比錢; 仲通街唱; 厘啲就係賤客, 點會仲有下鑊
仲話自己冇時間同條女發展發春夢就有時間, 都要條女仲蘇佢得㗎, 上Darling 就可以出街就免問

條女連電話book咗都冇用, 旺鐘成咁, 仲會有同"客情不自禁" ??? 不自禁果個係佢自己就真. 同自己條仔都仲可以講,
同見過兩次ge客有情, 絕對係自作多情啦. 都話厘條女好有純情女友feel所以咁旺夾多人沉

同客打真軍要條女肯得㗎, 同自己條仔都話, 同個見過兩次ge客做都唔洗冧.
囡囡唔怕有病最怕攪出人命, 做完有咗揾阿水認頭牙???
同客必定唔會發生啦, 除非條女想同個客生仔啦

我冧果位仁兄同我一樣都係客但我係恩客佢係賤客

囡囡起身....翻譯左個post比囡囡......問佢對個 case 點睇....

係 D1  lobby 飲野, Mary 坐我對面, 主動同我傾計佢英文ok 架, 我有D驚訝, 傾左一個鐘大家好好傾, 我約佢06:00 收工去我酒店繼續傾 (冇ML, 攬住傾計)

囡囡話: Mary 只不過想揾下欄.....黎MC係揾錢....唔係黎傾計......真係要傾計....唔識揾朋友傾....同個3 狗唔識7既人....傾乜春.....

小弟睇法: 係酒樓食飯.....叫左碟餸.....自己唔食.......淨係睇下.....文下........老細...係唔係....唔洗你埋單 ?.....

第二次下午見面飲 tea, 上左我房,大家已經情不自禁, 冇套結果打左真軍。

囡囡話:  好多朋友....做愛好勁.....客人唔知朋友....幾時幫佢帶套除套.....想客人以為自己與別不同......想客人比多D貼......

我冇提過比錢佢 (覺得怪怪地), 見第一二晚佢都冇開口問我攞

囡囡話:  客人唔喜歡我地講錢....開口講錢客人個心會唔舒服....客人應該知道.....我地既工作係乜野.......

小弟睇法: ......今次叫左碟餸......食埋.....仲唔識埋單......正常人都知.....係要自己叫埋單....老細自己囉張單叫客人埋單....係非常不禮貌的行為......客人.....肯定唔會再幫親........

後來買返D 貴重禮物比佢補

囡囡話: 痴線.....佢又唔係BF....送乜野呀.....比 Cash 啦........

小弟睇法:.......古代就話.....以物易物.....現代社會.....比 Cash 啦........

後來我再上 D1, 有時選佢, 但亦都會揀其他女女, 一開始佢會好吃醋,

囡囡話: 個客一定以為自己好靚仔......如果真係BF上黎揀其她囡囡........唔會吃醋.......因為BF佢死緊......如果係客人...扮下吃醋就會.....

以上只是一個泰籍囡囡對事件的睇法......不能代表越籍囡囡的睇法.......

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2007-8-15 05:24 PM 發表
囡囡起身....翻譯左個post比囡囡......問佢對個 case 點睇....

係 D1  lobby 飲野, Mary 坐我對面, 主動同我傾計佢英文ok ?br />
囡囡話: Mary 只不過想揾下欄.....黎MC係揾錢....唔係黎傾計... ...
totally agree with your girl:smile_44:
but, there is still chance of his story is ture, like.......1%:smile_30: :smile_30:

都係果句..........每日一頂....頂到置頂為止:smile_40:

:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆