上一頁下一頁
發新話題

May & Chochet - 多情薄倖男 Chochet 的“北越沉船" (1,2,3)

收藏  |  訂閱
302  259.3k

引用:
原帖由 fangor 於 2007-8-15 06:19 PM 發表

totally agree with your girl:smile_44:
but, there is still chance of his story is ture, like.......1%:smile_30: :smile_30:
I am with you .......... believe 1%:smile_44:

回覆 #49 lwp 的帖子

好嘢!Chochet 兄的原裝正貨終於可以「置頂、Highligt、加入精華」了!多謝 carskars版主。我對 Chochet兄總算有交代了,因我韜他的光很久了

衷心多謝各位兄弟們的鼎力支持!!請繼續回帖及交流,給Chochet兄多點動力,我會告知 Chochet兄,請他快點寫出第3、4段給大家欣賞。:smile_38:

發送到:
Chochet
時間:
2007-8-16 02:22 AM
內容:
(1) 以下您所發表的主題被 carskars 執行置頂操作。主題: May & Chochet - 多情薄倖男 Chochet 的“北越沉船" (12)

(2) 以下您所發表的主題被 carskars 執行設置高亮操作。主題: May & Chochet - 多情薄倖男 Chochet 的“北越沉船" (12)

(3) 以下您所發表的主題被 carskars 執行加入精華操作。主題: May & Chochet - 多情薄倖男 Chochet 的“北越沉船" (12)

回覆 #123 lwp 的帖子

以下連結乃原lwp置頂的同樣文章,只是暫時代貼的贗品而己。現將之補貼在此,當中的文章可留在這裡作為參考及檔案寄存!

http://www9.188channel.com/viewthread.php?tid=4658378&extra=page%3D1

能將置頂位置歸還 Chochet 的原裝正貨,很開心!

very good, thanks carskars

<<<條女真係好索又清純又白又滑瘦得嚟同我一樣高tim,
我都送過佢返北海漁村樓下但點到唔比我上樓, 比Chochet溝咗之後仲搬埋屋唔啋我

老弟,如果條女係冧你ge一定帶你返屋企玩如果冇由你吹吹到爆都冇意思自已發春夢>>>>

嘿,你由4台之前都係 post 上面同一段野, 你係吾係個 D 狂送禮但 Mary 吾蘇個 D 客呀 (定你直頭係幾乎樓下晚晚等佢放工, 攪到人地兜路個一個?) ? 駛吾駛咁夜咁激動咁駁人, 重要出口傷人tim, 過左咁多年你仲放吾低??

照你咁講既羅輯 Chochet 兄同 Meow 或 May 既經歷都係老作架啦, 係咪?  大千世界, 無奇不有, 有太多假設同成見, 會令你少經歷好多野。當年打令1 既幾個女仔 ( Model 271美美、韓妹 Young、305 Mary, Model 291 同同), 我同佢地或多或少發生過一 D 故事。 其它女仔已經失去聯絡, 只係同 291 同同間吾中 QQ傾下, 過年過節 SMS 下我。兩年前佢曾經問過我佢想結婚, 問過我會吾會娶佢。結果佢舊年初嫁左比一個同鄉東北既後生仔 (普通工人個隻), 年底生左個 BB tim。 當年識佢既人, 見佢咁潮、咁 hot, 點會估到佢會係老家嫁人生仔??? (東北既人有2、3千已經係高人工, 佢老公冇架)

講真, 我冇興趣去花工夫証明件事係真, 等於有 bro 係 4 台 要我post 我同 Mary 既貼紙相我吾會 post 一樣, 我亦吾會好似 Chochet 兄咁好心機寫小說咁寫出黎。最多見有人寫到, 插幾句嘴。

等於同我熟玩開既 4 台兄弟想睇上個月長沙飛過來陪我玩左一星期既QQ女既相同片, 我帶出來用手機 show 比佢睇.。 貼相、短片? no way...:smile_39:

至於其它人信吾信, I don't care.  我存在過、經歷過, 好與壞、苦與甜,只存在於我記億中, 到我死左呢 D 小事更唔會有任何人記得
引用:
原帖由 Lorijin 於 2007-8-15 03:45 PM 發表

如果條女真係冧佢ge一定帶佢返屋企玩如果係冇, 都會拖比姐妹鑒賞如果連厘啲都冇, 由佢吹水吹到爆都冇意思, 由佢自已發春夢

果件北越妹非常精靈又醒目比第二啲越南妹勁好多

正如 S兄 ...

引用:
原帖由 sunray001 於 2007-8-16 05:49 PM 發表
<<<嘿,你由4台之前都係 post 上面同一段野, 你係吾係個 D 狂送禮但 Mary 吾蘇個 D 客呀 (定你直頭係幾乎樓下晚晚等佢放工, 攪到人地兜路個一個?) ? 駛吾駛咁夜咁激動咁駁人, 重要出口傷人tim, 過左咁多年你仲放吾低??
...
嘩有反應 !!!

睇似sunray CH 小器左D噃, 連人身攻擊都出埋
洗唔洗咁認真呀?
唔通被人講中哂:smile_41:

引用:
講真, 我冇興趣去花工夫証明件事係真, 等於有 bro 4 要我post 我同 Mary 既貼紙相我吾會 post 一樣, 我亦吾會好似 Chochet 兄咁好心機寫小說咁寫出黎。最多見有人寫到, 插幾句嘴。
………….
至於其它人信吾信, I don't care.  我存在過、經歷過, 好與壞、苦與甜,只存在於我記憶中, 到我死左呢 D 小事更唔會有任何人記得 ...
無論如何,都要多謝sunray001兄的捧場,你的插咀回帖亦是對Chochet的支持。我已告知他:他的原裝正貨已得到眾兄弟們及版主的欣賞「置頂、highlight及加入精華」了。他回信說:「有了置頂的動力, 我會加快寫好第3篇。」因此,若想繼續看到Chochet兄的文章,請大家繼續支持,多多回帖。:smile_38:

Chochet兄花那麼多寶貴時間 (因他真的很忙)及心機,寫出他的前塵往事,絕對不是歡場獵奇的炫耀,而是有他的一番心意,那就是* * *  我把私事公開,是想各弟兄以此為鑑, 珍惜眼前人, 以免錯失良機, 後悔莫及  * * *:smile_44:

他的動機很純正、很善良,從他的故事中,我們可以領悟到要超脫自我、自利、自私、唯我獨尊的心態去對待眼前人。大家認為如何?:smile_41:

引用:
原帖由 shortshortd 於 2007-8-16 06:52 PM 發表

嘩有反應 !!!

睇似sunray CH 小器左D噃, 連人身攻擊都出埋
洗唔洗咁認真呀?
唔通被人講中哂:smile_41:
--

請你睇清楚D, 我之前都冇搭過佢嘴, 佢寸我發春夢都冇回應過, 由佢

到佢鬧人係賤客我先回應下, 到底係邊個人身攻擊都出埋???  相反我既 post  全程冇鬧過人, 只係話佢" 放吾低" 啫

至於我同 Mary 之間既事, 係兩人之間既事, 外人又點知我地兩個既感受同意向??? 佢咁大個人, 我冇呃佢、佢冇昆我, 成年人我地做乜人駛吾駛佢走出黎鬧人???

個位仁兄又狂話我吹水作野,又話我賤客。 如果認為我係作野洗唔洗咁認真、咁激動呀

睇化D lar :smile_45::smile_45:

Quotations from Lorijin's posts

>老弟,如果條女係冧你ge一定帶你返屋企玩如果冇由你吹吹到爆都冇意思自已發春夢

>我冧果位仁兄同我一樣都係客但我係恩客佢係賤客

--

--

引用:
原帖由 sunray001 於 2007-8-16 07:47 PM 發表

--
  請你睇清楚D, 我之前都冇搭過佢嘴, 佢寸我發春夢都冇回應過, 由佢

到佢鬧人係賤客我先回應下, 到底係邊個人身攻擊都出埋???  相反我既 post  全程冇鬧過人, 只係話佢" 放吾低"  ...
細佬總括一句: 大佬你小器:smile_39:

引用:
原帖由 shortshortd 於 2007-8-16 09:44 PM 發表

細佬總括一句: 大佬你小器:smile_39:
玩分身呀?  :smile_38::smile_38::smile_38:  公道自在人心

我又鬧下你, 賤人, 睇下你有乜反應

我自此吾會再回呢個 thread :smile_42::smile_42::smile_42::smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆