上一頁下一頁
發新話題

May & Chochet - 多情薄倖男 Chochet 的“北越沉船" (1,2,3)

收藏  |  訂閱
302  259.4k

支持!!!!!!

烧相,虽然有D过火,但是都可以理解.

Thanks again for this well written story.  Can't wait to see the last chapter!  

深明chochet兄可能真係好忙, 今次既第3篇比較短, 熱烈期待下一篇既來臨

愛情之所以迷人美麗,皆因未曾猜破它謎底

真係好比一支箭,直穿我心

引用:
原帖由 大力A 於 2007-8-18 12:19 PM 發表
深明chochet兄可能真係好忙, 今次既第3篇比較短, 熱烈期待下一篇既來臨
我代他多謝你的體諒。你肯回帖支持,非常多謝。

真的,我知他最近的工作很不順利,不單只是忙碌那麼簡單,而且是非常頭痛,今次若非得到大家的支持及置頂的鼓勵,他未必會有這個衝勁和衝動這麼快就寫出故事的第3段。其實今次的故事也不算短了,有二千多字,我很艱難地整理才能避開論壇帖子的字數限制,一次過將它毋須分段地貼出來,因為我只留下一個帖的空間預備將來貼最後的第4段,如果第3段要分段貼出而用了這個位置,則將來第4段的結局便會割裂不能連貫,那就比較麻煩,不能方便大家一氣呵成的閱讀了。體諒、體諒。

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2007-8-17 10:40 PM 發表

...她的故事絕對精彩.....但囡囡當然冇膽寫出來.....除非佢以後唔想要家用啦.......
嘩!
如果有囡囡故事出好多人大鑊

引用:
原帖由 淫蟲肥 於 2007-8-18 02:09 PM 發表

嘩!
如果有囡囡故事出好多人大鑊
不過又好吸引,好有警世意義噃!

IWP 兄, 如果版位唔夠,可借出我#9的回覆呢!!!

嗄,乜第四集就完結啦,快左d喎! Anyway , thanks "佐七"兄 share the story

引用:
原帖由 qqkkqqkkqqkk 於 2007-8-18 04:09 PM 發表
IWP 兄, 如果版位唔夠,可借出我#9的回覆呢!!!

嗄,乜第四集就完結啦,快左d喎! Anyway , thanks "佐七"兄 share the story
多謝,可能好需要那版位,但我不懂如何取用,可否指點一下。
的而且確,我也心有同感,"北越沉船" 的故事這麼快就完結,有點不捨得哩! :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆