上一頁下一頁
發新話題

May & Chochet - 多情薄倖男 Chochet 的“北越沉船" (1,2,3)

收藏  |  訂閱
302  259.4k

引用:
原帖由 旺角仔 於 2007-8-20 01:10 AM 發表
好眼訓,頂一下先,下次易d搵返,精彩。
已置頂了,在第一版開頭,很易搵。多謝支持。

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2007-8-20 10:39 PM 發表

.....怪唔知個的士佬.....唔採我啦.....原來你放左佢飛機......上星期....做左成日電燈胆.....唔好意思.....都話D姐妹團麻Q煩煩啦.....成日隕我過橋.....D相要遲些先send比你.....
不好意思, 我真的完全忘記了的士佬, 那天太迷失了....................Sorry...............
而且更要多謝你和你的女朋友作響導, 如果沒有你們, 我真的不知怎算, thanks for you & your gf
相你有空才sent吧
Special thanks for you both again

引用:
原帖由 mwk_h 於 2007-8-20 10:53 PM 發表

不好意思, 我真的完全忘記了的士佬, 那天太迷失了....................Sorry...............
而且更要多謝你和你的女朋友作響導, 如果沒有你們, 我真的不知怎算, thanks for you & your gf
相你有空才sent吧
Special thanks for you both again
....記住...你要面對...將會是那團....麻Q煩煩既姐妹....加油....祝你快D畢業.....Sorry...唔記得你個 e-mail....send 多次比我[email protected]

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2007-8-20 11:02 PM 發表

....記住...你要面對...將會是那團....麻Q煩煩既姐妹....加油....祝你快D畢業.....
Thanks for your support! "她"最要好的姐妹好像是那一位......我會加油的

引用:
原帖由 mwk_h 於 2007-8-20 11:11 PM 發表

Thanks for your support! "她"最要好的姐妹好像是那一位......我會加油的
:smile_38: ....佢係最堅既...參謀總司令....佢講一句........好過你講100句......Good Luck......點解個日唔落DD2.....見下囡囡班團員?

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2007-8-20 11:21 PM 發表

:smile_38: ....佢係最堅既...參謀總司令....佢講一句........好過你講100句......Good Luck......點解個日唔落DD2.....見下囡囡班團員?
那天真的太累了, 如果下次有chance, 一定去!!!!!!!!!

好精彩,終於等到Chochet兄大作

好精彩。。。。。。。。。。。。。

Excellent report. Looking forward to read part IV.

寫得太好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆