上一頁下一頁
發新話題

May & Chochet - 多情薄倖男 Chochet 的“北越沉船" (1,2,3)

收藏  |  訂閱
302  259.4k

引用:
原帖由 mforceco 於 2007-8-21 11:53 PM 發表
:smile_13: :smile_13: :smile_13:
多謝有新人支持,真的非常多謝。
你們的回帖支持,會是Chochet兄用心寫出他的故事的動力。:smile_38:

Many Thanks! :smile_40:

飛左一個星期~一返黎就巳經置頂~good!!!~遷就、包容、屈服、接納、適應、寬恕、諒解、妥協、韌力、認命。呢十樣真係要時間黎修練~

Sawatdee兄~
唔好意思~果次問完你,我就飛左,冇時間去.....我過兩日又要飛....我諗我要下個月先有時間........唔好意思.......

引用:
原帖由 lost 於 2007-8-22 01:33 PM 發表
飛左一個星期~一返黎就巳經置頂~good!!!~遷就、包容、屈服、接納、適應、寬恕、諒解、妥協、韌力、認命。呢十樣真係要時間黎修練~

Sawatdee兄~
唔好意思~果次問完你,我就飛左,冇時間去.....我過兩日又要飛....我諗我要下個月先有時間........唔好意思.......
...有心唔怕遲....得閒試完....記得返來出 report........

引用:
原帖由 亞眼 於 2007-8-24 05:32 PM 發表
等咗咁耐, 比我等到..好野
我係女仔嚟, 由睇 meow的故事追到宜家亞may的故事,
真係好想知道男主角真身係點~~
男主角的真身我也未曾見過,不過有朋友見過他,是這樣形容的:

Chochet 兄說他巳 40幾歲了, 但睇起上來似是33-36左右, 高大瀟洒, 而且風度翩翩, 談話間感覺 Chochet 不是市井之徒, 絕對係有識之士同自己好色之士不同level , 我條女話 Meow 真笨, 如果係佢斷六親都嫁.  我無野講,,,,,,, 無計
Chochet 兄還給我地睇佢放係手機上的 Meow 小姐和那北越沉船果位小姐照片.
:smile_39: 無話可講:
Meow 小姐非常靚, 是野性性感 + 攝人美艷, 唔怪得 Chochet 咁長情啦  
北越的小姐樣很純很白高瘦是另一種的斯文靚女, 韓越混血

我條女講如果佢地倆個仲係澳門, 自己和姊妹都要收工返老家。」:smile_45:

( From MarioffMeeting with Bro. Chochet
http://www9.188channel.com/viewthread.php?tid=3140578&extra=&page=6)

如果這是騙人的故事,請騙下去.讓我在夢中活下去

引用:
原帖由 jasonip1982 於 2007-8-24 08:13 PM 發表
如果這是騙人的故事,請騙下去.讓我在夢中活下去
嘩!駛唔駛咁浪漫呀!不過,我相信Chochet 兄的說話,他說這兩個故事是絕對真實的。

引用:
原帖由 lwp 於 2007-8-24 07:41 PM 發表

男主角的真身我也未曾見過,不過有朋友見過他,是這樣形容的:

「 Chochet 兄說他巳 40幾歲了, 但睇起上來似是33-36左右, 高大瀟洒, 而且風度翩翩, 談話間感覺 Chochet 不是市井之徒, 絕對係有識之士同 ...
Yes, I met Bro Chochet in Seoul. He does quite good looking, around 6ft tall not fat and well educated.

引用:
原帖由 Marioff 於 2007-8-24 09:49 PM 發表

Yes, I met Bro Chochet in Seoul. He does quite good looking, around 6ft tall not fat and well educated.
像不像李察基爾?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆