上一頁下一頁
發新話題

May & Chochet - 多情薄倖男 Chochet 的“北越沉船" (1,2,3)

收藏  |  訂閱
302  259.2k

[quote]原帖由 Chochet 於 2007-8-3 09:44 PM 發表

.......想指出....並不是所有師兄....都可咁簡單以用....熱誠.....就可以......感動.....囡囡......而雙發展成雙沉......其中有有很多細節....我估Chochet兄冇寫出.....各有意既師兄....在現實中.....千萬要注意.....並不是有熱誠就以感動囡囡.....並不是有真心就可以換真義.....冇咁易.....唔係嘅話......個個囡囡都好唔得閒............

好開心睇到第二集
好期待第三集哦

又見到c hing 嘅大作, 真係冇得頂

引用:
原帖由 maruxx007 於 2007-8-4 09:12 AM 發表

更希望版主能將這故事置頂 ...
這是我昨晚深夜寫給Carskars 版主的短訊,請求將 Chochet兄的真正原作置頂,大家支持嗎?

尊敬的Carskars 版主:

Chochet
兄剛將“北越沉船”的第二段故事寄給我,我已儘速替他貼出,以便讓久等多時的眾兄弟們可以觀賞。由於Chochet兄在首爾因電腦的亂碼問題,始終無法親自將帖子貼出,唯有請小弟代勞。上次我因無法以 Chochet兄的名義發帖,故只好以小弟的帳號貼出,實有掠美之嫌,內心甚感不安。現在可以將問題解決,堂而皇之地以Chochet兄的名義發帖了,故特此懇請 Carskars 版主能改以Chochet兄的原裝正版置頂,代替之前小弟的冒牌贗品,還回 Chochet兄一個公道,亦方便將來讀者可以繼續閱讀。不情之請,未知能否幫忙?祝編安!

lwp
敬上

今次我挑了一位坐在後排唯一沒有向我扔眉弄眼的高瘦小姐,當在柜台付錢時才知曉她是越南囡囡 . . . . . .

:smile_30:.......囡囡曾告訴我......她對付一些自認靚仔.....及.....不可一世既客人......就會這招......萬試萬靈......佢會問返客....點解揀佢....D客話....你係唯一.......一個沒對住我笑既囡囡......

:smile_40:.....我囡囡有泰女性格........:smile_39:...亦有越女城府........:smile_13:....難攪......

熱切期待第三集:smile_38:

-  是否每位客人都待遇相同,或是熟客恩客會有特殊優惠?
她說:最喜歡熟客,因為可以省卻很多工序而不會被投訴,生客熟客都是客,KY + 套是侍客的絕對使用工具 100% 必要無從爭拗。

-  為何會跟我這陌生人在深夜裡出來,不怕我有企圖?
她說:我不怕你的企圖,只怕你誤會是免費的。

慢慢的便由每次見面幹完事付錢而發展到自由進出 --- 但不要誤會,這並不是免費的而是另類付錢方式 (負責房租水電和日常開銷),我亦非常樂意,因心裡清楚知道"免費餐" 的代價將會很大。

:smile_40: ......全中......

thank you very much.
this is a good good good report.
waiting 3.................................

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2007-8-4 01:38 PM 發表
今次我挑了一位坐在後排唯一沒有向我扔眉弄眼的高瘦小姐,當在柜台付錢時才知曉她是越南囡囡 . . . . . .

:smile_30:.......囡囡曾告訴我......她對付一些自認靚仔.....及.....不可一世既客人......就會這招 ..
.:smile_40:..... 我囡囡有泰女性格........:smile_39:...亦有越女城府........:smile_13:....難攪......
Sawatdee兄喜歡向高難度挑戰,預祝你早日修成正果,奪得美人歸!

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2007-8-4 01:38 PM 發表

:smile_30:.......囡囡曾告訴我......她對付一些自認靚仔.....及.....不可一世既客人......就會這招 ...
真係咁難....:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆