May & Chochet - 多情薄倖男 Chochet 的“北越沉船" (1,2,3)

收藏  |  訂閱
6  259.4k

May= Darling ex 305, Mary?

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2007-8-13 11:54 PM 發表

:smile_14: ....噢!.....開始有人對號入座......
2000 年越南女仔只有305係大學生、高佻、瘦、英文好

再加上又住北海漁村樓上, 應該吾會錯

佢剛到馬交做過我條船架 :smile_45::smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 lwp 於 2007-8-14 03:13 AM 發表

既然如此,介意多提供一些前塵往事給我們知道,讓我們從中得到一點和囡囡相處的啟示嗎?
最重要的是:往事雖然如煙,但還請保持風度,對昔日的事與人都請保持一份尊重。
成件事幾簡單下, 只係兩個人之間既事

當年我記得係去 Macau 出 business trip, 揾左件 Thai model 後係 D1  lobby 飲野, Mary 坐我對面, 主動同我傾計
佢英文ok 架, 我有D驚訝, 傾左一個鐘大家好好傾, 我約佢06:00 收工去我酒店繼續傾 (冇ML, 攬住傾計):smile_27:

第二次下午見面飲 tea, 上左我房,大家已經情不自禁, 冇套結果打左真軍。我冇提過比錢佢 (覺得怪怪地), 見第一二晚佢都冇開口問我攞, 後來買返D 貴重禮物比佢補數。

Mary 係相當理智既人,佢黎 Macau 既目的係賺錢。 我亦都係, 吾會好似 Chochet 兄咁對女女一往情深。本來可以深入發展, 但我當年份工好忙, 冇可能經常去 Macau, 亦冇可能真揾佢做女朋友。  來往左兩個月, 任由關係變淡 (對大家都係好事)

後來我再上 D1, 有時選佢, 但亦都會揀其他女女, 一開始佢會好吃醋, 後來諗通左, 大家變左可以多野傾既客人囡囡關係

引用:
原帖由 lwp 於 2007-8-14 07:24 PM 發表

打真軍的後果可以很嚴重,既然她「黎 Macau 既目的係賺錢」,那又何必如此冒險?:smile_39:

假如賢兄所說屬實,則她太不理智了。......... ???:smile_41: :smile_41:
well...that's what happened.  we had a walk on the street and saw a small motel (I can't even call it a hotel).

As I walked into it to register, she didn't oppose.  It just happened.

<<<條女真係好索又清純又白又滑瘦得嚟同我一樣高tim,
我都送過佢返北海漁村樓下但點到唔比我上樓, 比Chochet溝咗之後仲搬埋屋唔啋我

老弟,如果條女係冧你ge一定帶你返屋企玩如果冇由你吹吹到爆都冇意思自已發春夢>>>>

嘿,你由4台之前都係 post 上面同一段野, 你係吾係個 D 狂送禮但 Mary 吾蘇個 D 客呀 (定你直頭係幾乎樓下晚晚等佢放工, 攪到人地兜路個一個?) ? 駛吾駛咁夜咁激動咁駁人, 重要出口傷人tim, 過左咁多年你仲放吾低??

照你咁講既羅輯 Chochet 兄同 Meow 或 May 既經歷都係老作架啦, 係咪?  大千世界, 無奇不有, 有太多假設同成見, 會令你少經歷好多野。當年打令1 既幾個女仔 ( Model 271美美、韓妹 Young、305 Mary, Model 291 同同), 我同佢地或多或少發生過一 D 故事。 其它女仔已經失去聯絡, 只係同 291 同同間吾中 QQ傾下, 過年過節 SMS 下我。兩年前佢曾經問過我佢想結婚, 問過我會吾會娶佢。結果佢舊年初嫁左比一個同鄉東北既後生仔 (普通工人個隻), 年底生左個 BB tim。 當年識佢既人, 見佢咁潮、咁 hot, 點會估到佢會係老家嫁人生仔??? (東北既人有2、3千已經係高人工, 佢老公冇架)

講真, 我冇興趣去花工夫証明件事係真, 等於有 bro 係 4 台 要我post 我同 Mary 既貼紙相我吾會 post 一樣, 我亦吾會好似 Chochet 兄咁好心機寫小說咁寫出黎。最多見有人寫到, 插幾句嘴。

等於同我熟玩開既 4 台兄弟想睇上個月長沙飛過來陪我玩左一星期既QQ女既相同片, 我帶出來用手機 show 比佢睇.。 貼相、短片? no way...:smile_39:

至於其它人信吾信, I don't care.  我存在過、經歷過, 好與壞、苦與甜,只存在於我記億中, 到我死左呢 D 小事更唔會有任何人記得
引用:
原帖由 Lorijin 於 2007-8-15 03:45 PM 發表

如果條女真係冧佢ge一定帶佢返屋企玩如果係冇, 都會拖比姐妹鑒賞如果連厘啲都冇, 由佢吹水吹到爆都冇意思, 由佢自已發春夢

果件北越妹非常精靈又醒目比第二啲越南妹勁好多

正如 S兄 ...

引用:
原帖由 shortshortd 於 2007-8-16 06:52 PM 發表

嘩有反應 !!!

睇似sunray CH 小器左D噃, 連人身攻擊都出埋
洗唔洗咁認真呀?
唔通被人講中哂:smile_41:
--

請你睇清楚D, 我之前都冇搭過佢嘴, 佢寸我發春夢都冇回應過, 由佢

到佢鬧人係賤客我先回應下, 到底係邊個人身攻擊都出埋???  相反我既 post  全程冇鬧過人, 只係話佢" 放吾低" 啫

至於我同 Mary 之間既事, 係兩人之間既事, 外人又點知我地兩個既感受同意向??? 佢咁大個人, 我冇呃佢、佢冇昆我, 成年人我地做乜人駛吾駛佢走出黎鬧人???

個位仁兄又狂話我吹水作野,又話我賤客。 如果認為我係作野洗唔洗咁認真、咁激動呀

睇化D lar :smile_45::smile_45:

Quotations from Lorijin's posts

>老弟,如果條女係冧你ge一定帶你返屋企玩如果冇由你吹吹到爆都冇意思自已發春夢

>我冧果位仁兄同我一樣都係客但我係恩客佢係賤客

--

--

引用:
原帖由 shortshortd 於 2007-8-16 09:44 PM 發表

細佬總括一句: 大佬你小器:smile_39:
玩分身呀?  :smile_38::smile_38::smile_38:  公道自在人心

我又鬧下你, 賤人, 睇下你有乜反應

我自此吾會再回呢個 thread :smile_42::smile_42::smile_42::smile_42:

前往最後回覆