May & Chochet - 多情薄倖男 Chochet 的“北越沉船" (1,2,3)

收藏  |  訂閱
27  259.3k

引用:
原帖由 lwp 於 2007-8-10 12:20 AM 發表

果然是絕地高招,不過不要隨便出招,很可能會粉身碎骨的啊!
:smile_13:.....唔係高招.......果次真係想走人....

引用:
原帖由 lwp 於 2007-8-11 01:11 AM 發表

情天情海幻情深,賢兄早已泥足深陷,無路回頭!:smile_42:  
你想走人?談何容易!:smile_39:
你的囡囡捨不得你,你也捨不得囡囡哩!
黆孽!:smile_13:
....我是泥足深陷....但頭腦清醒.....我好清楚....我只是囡囡暫時的最佳選擇.....

引用:
原帖由 lwp 於 2007-8-11 01:27 PM 發表
「緣份, -  就像流星般一瞬即逝,只是有緣人才可以捉緊那一剎 ……
   愛情, -  …… 我不相信山盟海誓,但極相信命運安排:萬事不由人計較,一生都是命安排,命裏有時終須有,命裏無時到底無。希望各弟兄可 ...
...家父有句名言......" 甘願與狼共舞,方可成長壯大 "......幾有道理......

引用:
原帖由 sunray001 於 2007-8-13 10:06 AM 發表
May= Darling ex 305, Mary?
:smile_14: ....噢!.....開始有人對號入座......

引用:
原帖由 淫蟲肥 於 2007-8-13 06:10 PM 發表

囡囡巳揀左你, 其他人又点能入到佢個心, 應該對自己同囡囡有信心
.....Chochet兄...的見解好獨到...." 雙方都預備著隨時都會幻滅的如夢似真之獨有的 "珍惜的愛",離別前相聚之 "每分每秒" 難捨難離的獨有感覺和 "小別勝新婚" 般獨特情趣"........

:smile_13: .....世事變幻.....才是永恆.....who's know.....下一分鐘會係點.......一切隨緣啦....

引用:
原帖由 sunray001 於 2007-8-14 01:55 PM 發表

我冇提過比錢佢 (覺得怪怪地), 見第一二晚佢都冇開口問我攞, 後來買返D 貴重禮物比佢補數。
....好多囡囡都唔會主重開口問囉錢......因她們知道.....出來玩既人.....應該知道食飯比錢的道理.....

......我認識的囡囡對FOC 的定義.....客人主動比錢....囡囡唔肯收.....

......貴重禮物.....好多時....都會轉送二叔公.....米蘭站.....

引用:
原帖由 lwp 於 2007-8-14 07:24 PM 發表

打真軍的後果可以很嚴重,既然她「黎 Macau 既目的係賺錢」,那又何必如此冒險?:smile_39:

假如賢兄所說屬實,則她太不理智了。......... ???:smile_41: :smile_41:
:smile_13: ....聽故....不能....駁故.....

:smile_14: .....但個人認為.....一個理智的職業性工作者......和一個在工作場所.....認識的客人.....通過一個tea time的時間交流.....可以讓她對這位客人有足夠的信任.....而進行打真軍的冒險行為......有點.....:smile_41: :smile_41: :smile_41: .....

:smile_14: ....但個人認為......一個理智的職業性工作者......和客人去街......唔自備安全套.......有如.....戰士上戰場.....唔帶槍一樣.....有點..........:smile_41:

囡囡起身....翻譯左個post比囡囡......問佢對個 case 點睇....

係 D1  lobby 飲野, Mary 坐我對面, 主動同我傾計佢英文ok 架, 我有D驚訝, 傾左一個鐘大家好好傾, 我約佢06:00 收工去我酒店繼續傾 (冇ML, 攬住傾計)

囡囡話: Mary 只不過想揾下欄.....黎MC係揾錢....唔係黎傾計......真係要傾計....唔識揾朋友傾....同個3 狗唔識7既人....傾乜春.....

小弟睇法: 係酒樓食飯.....叫左碟餸.....自己唔食.......淨係睇下.....文下........老細...係唔係....唔洗你埋單 ?.....

第二次下午見面飲 tea, 上左我房,大家已經情不自禁, 冇套結果打左真軍。

囡囡話:  好多朋友....做愛好勁.....客人唔知朋友....幾時幫佢帶套除套.....想客人以為自己與別不同......想客人比多D貼......

我冇提過比錢佢 (覺得怪怪地), 見第一二晚佢都冇開口問我攞

囡囡話:  客人唔喜歡我地講錢....開口講錢客人個心會唔舒服....客人應該知道.....我地既工作係乜野.......

小弟睇法: ......今次叫左碟餸......食埋.....仲唔識埋單......正常人都知.....係要自己叫埋單....老細自己囉張單叫客人埋單....係非常不禮貌的行為......客人.....肯定唔會再幫親........

後來買返D 貴重禮物比佢補

囡囡話: 痴線.....佢又唔係BF....送乜野呀.....比 Cash 啦........

小弟睇法:.......古代就話.....以物易物.....現代社會.....比 Cash 啦........

後來我再上 D1, 有時選佢, 但亦都會揀其他女女, 一開始佢會好吃醋,

囡囡話: 個客一定以為自己好靚仔......如果真係BF上黎揀其她囡囡........唔會吃醋.......因為BF佢死緊......如果係客人...扮下吃醋就會.....

以上只是一個泰籍囡囡對事件的睇法......不能代表越籍囡囡的睇法.......

.....索既囡囡....在同一時間....拖住幾十隻船....好正常......最重要係.....囡囡自己隻船......肯比邊個brother隻船拖住......答案當然.....只有囡囡自己知.....

.....我從囡囡口中......得知既愛情故事....都有20-30個.....每個故事都是真實存在過.....真真假假....只有囡囡自己知.....

引用:
原帖由 lwp 於 2007-8-17 10:06 PM 發表

有誰個囡囡可發揮她的卓越才華,將此中的"酸甜苦辣鹹"諸般動人故事寫它出來,以作風月場中的寶鑑呢?我相信可能比Chochet兄的故事更精彩,但有這樣有膽色的囡囡嗎? :smile_45:
...她的故事絕對精彩.....但囡囡當然冇膽寫出來.....除非佢以後唔想要家用啦.......

前往最後回覆