May & Chochet - 多情薄倖男 Chochet 的“北越沉船" (1,2,3)

收藏  |  訂閱
4  259.2k

引用:
原帖由 lost 於 2007-8-5 11:02 AM 發表
chochet ch
終於有得睇啦..辛苦晒..."只是有著同樣硬朗的性格和同樣可以確實印證女人真是水造的 --- 她們倆都很容易動情和容易哭。"...完全同意..

carskars版主,
請問幾時可以張呢個post置頂呢??
100% 撑撑撑
100% 支持

Thank you lwp + Chochet

强烈要求版主置頂

引用:
原帖由 wai9593 於 2007-8-6 09:59 PM 發表
各C兄,你......今日頂左未呀!!:smile_40:
頂.................. 再頂:smile_38:

引用:
原帖由 sunray001 於 2007-8-14 02:26 AM 發表

2000 年越南女仔只有305係大學生、高佻、瘦、英文好

再加上又住北海漁村樓上, 應該吾會錯

佢剛到馬交做過我條船架 :smile_45::smile_45::smile_45:
條女真係好索又清純又白又滑瘦得嚟同我一樣高tim,
我都送過佢返北海漁村樓下但點到唔比我上樓, 比Chochet溝咗之後仲搬埋屋唔啋我

老弟,如果條女係冧你ge一定帶你返屋企玩如果冇由你吹吹到爆都冇意思自已發春夢

引用:
原帖由 lwp 於 2007-8-15 11:49 AM 發表
Lorijin 兄,你也是過來人吧!想知道你有何睇法。
如果條女真係冧佢ge一定帶佢返屋企玩如果係冇, 都會拖比姐妹鑒賞如果連厘啲都冇, 由佢吹水吹到爆都冇意思, 由佢自已發春夢

果件北越妹非常精靈又醒目比第二啲越南妹勁好多

正如 S兄話齋: 客人食飯自已識得比錢
條女自己唔會開口問攞錢, 若果作完人又扮儍唔比錢; 仲通街唱; 厘啲就係賤客, 點會仲有下鑊
仲話自己冇時間同條女發展發春夢就有時間, 都要條女仲蘇佢得㗎, 上Darling 就可以出街就免問

條女連電話book咗都冇用, 旺鐘成咁, 仲會有同"客情不自禁" ??? 不自禁果個係佢自己就真. 同自己條仔都仲可以講,
同見過兩次ge客有情, 絕對係自作多情啦. 都話厘條女好有純情女友feel所以咁旺夾多人沉

同客打真軍要條女肯得㗎, 同自己條仔都話, 同個見過兩次ge客做都唔洗冧.
囡囡唔怕有病最怕攪出人命, 做完有咗揾阿水認頭牙???
同客必定唔會發生啦, 除非條女想同個客生仔啦

我冧果位仁兄同我一樣都係客但我係恩客佢係賤客

引用:
原帖由 lwp 於 2007-10-13 12:20 AM 發表

Tera Patrick 是成人西片的天皇巨星,紅遍歐美。Meow的艷麗,個人覺得也算得上是不遑多讓,但卻正派很多,沒有那麼淫蕩。
相信在下係最有資格談論這兩位泰越小姐的人, 兩位靚女在下都曾沉過, 可惜我不能升級離開客人ge行列, 非自願式浮番上來

Meow 可以話樣靚身材正, 而且嬌艶欲滴, 是野的美, 拖佢出街全世界都望實你. 如果用Tera Patrick 來同Meow比較, 對Meow來講絕對是侮辱, 無論身材樣貌 style, Meow 都比那 tera 超班得多
May 斯文大方, 樣子清麗脫俗, 舉子温柔得來性感中帶有挑逗, lwp兄可能未見過真人, 她雖然外表比較Meow為消瘦和沒有像Meow般冶火但佢身材也相當性感, 以前 www.hkgal.com 都有佢相, 一夜情曾刋登過佢幾張相tim

前往最後回覆