上一頁下一頁
發新話題

[意大利] ~~<鬆弛熊賭場>*****大細枱~~5星勁中

收藏  |  訂閱
1.3k  71.9k

~~<鬆弛熊賭場>*****大細枱~~5星勁中

大細:
1. 杜塞爾多夫 對 柏林聯 (細) 中

2. 弗賴堡 對 史特加 (細) 中
3. 索米爾 對 雷恩 (大) 中
4. 墨爾本勝利 對 阿德萊德聯 (大) 唔中
5. 熱刺 對 富咸 (細) 中
6. 諾定咸森林 對 昆士柏流浪 (細) 唔中
7. 高車士打 對 米爾頓凱恩斯 (大) 唔中
8. 哈特普爾 對 基寧咸 (大) 唔 中

9. 保頓 對 般尼 (細) 中

10. 斯肯索普 對 錫周三 (細) 中
11. 聖美倫 對 格拉斯哥流浪 (細) 中
12. 愛華頓 對 新特蘭 (細) 中
13. 西維爾 對 拉科魯尼亞 (細) 中

14. 祖安奧列治 對 達高斯 (細) 中
15. 基達菲 對 馬略卡 (細) 中
16. 國際米蘭 對 祖雲達斯 (細) 唔中
17. 威廉二世 對 華域克 (大) 中
18. 奧格斯堡 對 比勒費爾德 (細) 唔中
19. 布里斯托流浪 對 韋甘比 (細) 唔中
20. 阿仙奴 對 曼聯 (細) 唔中
21. 維拉利爾 對 奧沙辛拿 (細) 中
22. 基達菲 對 桑坦德 (細) 中

23. 新特蘭 對 史篤城 (細) 中
24. 波爾多 對 色當 (細) 中
25. NAC 對 阿爾克馬爾 (細) 中

26. 奈梅亨 對 威廉二世 (細) 取消
27. 芬洛 對 海倫芬 (細) 唔中
28. 韋根 對 諾士郡 (細) 中
29. 普雷斯頓 對 班士利 (細) 唔中
30. 屈福特 對 錫菲聯 (大) 中
31. 高車士打 對 卡素爾 (細) 唔中
32. 奧連特 對 布里斯托流浪 (細) 唔中

33. 華素爾 對 查爾頓 (細) 中
34. 國際米蘭 對 費倫天拿 (細) 中
35. 鹿特丹斯巴達 對 維迪斯 (大) 唔中
36. 黑池 對 西布朗 (大) 中
37. 西維爾 對 基達菲 (細) 中

38. 華域克 對 飛燕諾 (細) 中
39. 羅馬 對 烏甸尼斯 (細) 中
40. 蒙特維多競賽會 對 青年體育會 (細) 中

41. 奎維利 對 雷恩 (細) 中
42. 屈福特 對 布里斯托城 (細) 中
43. 布里斯托流浪 對 華素爾 (細) 中

44. 波特諾 對 麥德林獨立 (大) 唔中
45. 史托港 對 高車士打 (細) 唔中
46. FC悉尼 對 墨爾本勝利 (細) 中
47. 奧格斯堡 對 杜塞爾多夫 (大) 唔中
48. 格雷特霍夫 對 1860慕尼黑 (大) 中
49. 特內里費 對 馬略卡 (細) 中
50. 布魯日 對 華倫西亞 (細) 中
51. 漢堡 對 燕豪芬 (細) 中

52. 畢爾包 對 安德列治 (大) 唔中
53. 哈化柏林 對 賓菲加 (細) 中
54. 柏林聯 對 科布倫斯 (細) 唔中
55. 華倫西亞 對 基達菲(大) 中
56. 賓菲加 對 哈化柏林 (大) 中
57. 查爾頓 對 白禮頓 (大) 中

58. 米爾頓凱恩斯 對 米禾爾 (細) 唔中
59. 杜伊斯堡 對 奧柏侯遜 (大) 中
60. 史托港 對 韋甘比 (細) 唔中
61. 韋根 對 利物浦 - (細) 中
62. 葉士域治 對 卡迪夫城 - (細) 中
63. 彼德堡 對 錫菲聯 - (細) 中

64. 奧連特 對 華素爾 - (細)*****勁中:096: :071: :098:

山埃 :086:

05. 西維爾 入球大 L (1:0) :025:
04. 桑坦德 入球細 L (2:1)
03. 費倫天拿 入球大 W (3:2)
02. 博洛尼亞 入球細 L (2:2)
01. 卡迪夫城 入球細 W (1:0)

再贏錢 :036:

SUPPORT:098: :071: :098:

引用:
原帖由 想好D 於 2010-1-18 02:25 PM 發表 查看引用來源
SUPPORT:098: :071: :098:
都係跟你搵食:027:

support :023:

引用:
原帖由 賽馬大王 於 2010-1-18 02:27 PM 發表 查看引用來源

都係跟你搵食:027:
我有本都想開基金 :030:

引用:
原帖由 kwok132002 於 2010-1-18 02:28 PM 發表 查看引用來源
support :023:
:027: :027: :027:
hello

引用:
原帖由 wkssimon 於 2010-1-18 02:28 PM 發表 查看引用來源

我有本都想開基金 :030:
冇$都可以, 賭白頭:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆