上一頁下一頁
發新話題

[J-League] 搵食波要小心

收藏  |  訂閱
155  9.8k

引用:
原帖由 cooleyes 於 2010-5-9 03:04 AM 發表 查看引用來源
路路 :085:   :085:
hi man~又係好耐無見啦:023:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-5-9 03:08 AM 發表 查看引用來源

hi man~又係好耐無見啦:023:
幾時教我睇盤呀 :073:

引用:
原帖由 alhiter07 於 2010-5-9 03:07 AM 發表 查看引用來源

路路好有信心WOR~~靠你入波了!!哈哈!!!:036:
聽日有你最勁既巴甲,玩唔玩呀?!?!?
haha 唔係啦 不過睇好西維爾有得踢歐聯
而且拉科主場硬淨 唔睇飛數 齋咁計
和波又有錢收 你話過唔過癮:096: :097:

巴甲正呀~我一定要參與下啦 順便探下路:023:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-5-9 03:17 AM 發表 查看引用來源

haha 唔係啦 不過睇好西維爾有得踢歐聯
而且拉科主場硬淨 唔睇飛數 齋咁計
和波又有錢收 你話過唔過癮:096: :097:

巴甲正呀~我一定要參與下啦 順便探下路:023:
勁過癮呀!!!!!HAHAHA :096: :096: :096:
睇左未呀???係咪會要保地花高?!?!:122:

引用:
原帖由 cooleyes 於 2010-5-9 03:11 AM 發表 查看引用來源

幾時教我睇盤呀 :073:
睇盤都唔係大晒
有時真係唔夠踢 就算個盤幾有信心都死:044: :030:

不過另一個原因  可能好似甲組某隊正直球員咁:023: 抵讚 唔收「xx」
所以d莊原本以為兩隊會夾埋「xx」
點知就……:097:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-5-9 03:19 AM 發表 查看引用來源

睇盤都唔係大晒
有時真係唔夠踢 就算個盤幾有信心都死:044: :030:

不過另一個原因  可能好似甲組某隊正直球員咁:023: 抵讚 唔收「xx」
所以d莊原本以為兩隊會夾埋「xx」
點知就……:097:
noted...thx~~ :045:

引用:
原帖由 alhiter07 於 2010-5-9 03:19 AM 發表 查看引用來源

勁過癮呀!!!!!HAHAHA :096: :096: :096:
睇左未呀???係咪會要保地花高?!?!:122:
haha 差d比人入一球 真係好刺激:096:
未睇呀~不過要保地花高都唔錯 但係都係觀察耐d好d

引用:
原帖由 cooleyes 於 2010-5-9 03:22 AM 發表 查看引用來源

noted...thx~~ :045:
大家都係吹下水者
唔駛咁客氣:023:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-5-9 03:23 AM 發表 查看引用來源

haha 差d比人入一球 真係好刺激:096:
未睇呀~不過要保地花高都唔錯 但係都係觀察耐d好d
花膠好低水

嘩 皇馬4.5細@1.70 正:023:  入兩手:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆