上一頁下一頁
發新話題

[巴西] 巴西波 默契多?

收藏  |  訂閱
50  3.8k

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-5-11 12:51 AM 發表 查看引用來源

THX:023:
今晚唔多岩胃口 無咩信心 怕唔怕:097:

場挪超 唔識買 因為覺得兩隊都有機 :032:
好利害!!中左2X1...不過我買唔切..真唔好彩!!等你下次HAHA

引用:
原帖由 alhiter07 於 2010-5-11 12:54 AM 發表 查看引用來源

好利害!!中左2X1...不過我買唔切..真唔好彩!!等你下次HAHA
:026: 琴日自己串埋艾華爾大 4x5 點知有信心唔中 中左另一條無信心=.="""

171110/05/2010
05:27
過關
4X5
讓球
讓球
入球大細
入球大細
星期日 71 施亞拉 (主) 對 富明尼斯 (客)
主 [0/-0.5] @ 1.97
星期日 73 圖庫曼體育會 (主) 對 沙蘭迪兵工廠 (客)
客 [0/+0.5] @ 1.77
星期日 72 古蘭尼 (主) 對 戈亞斯 (客)
大 [2.5 球] @ 1.65
星期日 70 艾華爾 (主) 對 普丹迪 (客)
大 [2.5 球] @ 1.59 $0

$0.00$0.00
171410/05/2010
05:28
讓球星期日 71 施亞拉 (主) 對 富明尼斯 (客)
主 [0/-0.5] @ 1.97 $0

$0.00$0.00
171710/05/2010
05:29
過關
4X5
讓球
讓球
讓球
入球大細
星期日 72 古蘭尼 (主) 對 戈亞斯 (客)
主 [0] @ 1.82
星期日 73 圖庫曼體育會 (主) 對 沙蘭迪兵工廠 (客)
客 [0/+0.5] @ 1.77
星期日 70 艾華爾 (主) 對 普丹迪 (客)
大 [2.5 球] @ 1.59 $0

$0.00$0.00

今晚我會要卡爾馬上盤

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-5-11 12:59 AM 發表 查看引用來源

:026: 琴日自己串埋艾華爾大 4x5 點知有信心唔中 中左另一條無信心=.="""

171110/05/2010
05:27 過關
4X5
讓球
讓球
入球大細
入球大細
星 ...
WOW~~路路巴甲真係好勁呀~哈哈:096:
今日一睇..富明尼斯真係輸比升班仔:032:

引用:
原帖由 alhiter07 於 2010-5-11 01:02 AM 發表 查看引用來源

WOW~~路路巴甲真係好勁呀~哈哈:096:
今日一睇..富明尼斯真係輸比升班仔:032:
符符碌碌
場波都幾「戲劇」富明尼斯紅左個
不過主隊果個人射十二碼 唔入
跟住個旁證舉旗 重射
入左就1:0到完場  精彩~ 自己就覺得主隊實力一般:028:
真係唔知d球隊係咪「遇弱越弱」:044: :030:

btw 考完晒試未?

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-5-11 01:08 AM 發表 查看引用來源

符符碌碌
場波都幾「戲劇」富明尼斯紅左個
不過主隊果個人射十二碼 唔入
跟住個旁證舉旗 重射
入左就1:0到完場  精彩~ 自己就覺得主隊實力一般:028:
真係唔知d球隊係咪「遇弱越弱」:044: :030:

btw 考 ...
重射咁正..HAA:036:
仲有一科ONLY~~~:097:
星期四考~

支持路路,去訓:023:

同你對左,講真呢場我自己睇好和波,不過都係唔敢買:096:

明早再殺過,WIN MORE:071: 閃:098:

引用:
原帖由 alhiter07 於 2010-5-11 01:15 AM 發表 查看引用來源

重射咁正..HAA:036:
仲有一科ONLY~~~:097:
星期四考~
真係問你服未:030:

加油呀~~~
聽朝場阿甲拉魯斯 好似幾好
你留意下:097:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-5-11 01:19 AM 發表 查看引用來源

真係問你服未:030:

加油呀~~~
聽朝場阿甲拉魯斯 好似幾好
你留意下:097:
好呀...THANKS 路路!!
聽日你6半會唔會係到???:023:

引用:
原帖由 alhiter07 於 2010-5-11 01:21 AM 發表 查看引用來源

好呀...THANKS 路路!!
聽日你6半會唔會係到???:023:
唔駛客氣 又唔係d咩
聽日應該係度:023:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-5-11 01:25 AM 發表 查看引用來源

唔駛客氣 又唔係d咩
聽日應該係度:023:
路路勁好人:023: :023:
我而家好精神...因為考完之後SLEEP到11點先醒...HAHA:096:
點解呢個星期冇巴甲:028:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆