上一頁下一頁
發新話題

[巴西] 巴西波 默契多?

收藏  |  訂閱
50  3.8k

引用:
原帖由 alhiter07 於 2010-5-11 01:29 AM 發表 查看引用來源

路路勁好人:023: :023:
我而家好精神...因為考完之後SLEEP到11點先醒...HAHA:096:
點解呢個星期冇巴甲:028:
:044: :030: 唔好咁講 唔包中 而且贏左d錢 都係我地之前比左馬會果d:029: :043:
:096: 咁恐怖 昏迷
我而家就好眼訓 準備去訓~
好彩無巴甲 唔係想抖下都唔得:097:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-5-11 01:33 AM 發表 查看引用來源

:044: :030: 唔好咁講 唔包中 而且贏左d錢 都係我地之前比左馬會果d:029: :043:
:096: 咁恐怖 昏迷
我而家就好眼訓 準備去訓~
好彩無巴甲 唔係想抖下都唔得:097:
贏左d錢 都係我地之前比左馬會果d:029: :043:  真係好岩><
早D休息吧!!!我都就SLEEP...真係好累!!!! 要SLEEP多D補番之前冇SLEEP果D~

我都撐卡爾馬上盤呀!加油!

引用:
原帖由 alhiter07 於 2010-5-11 01:44 AM 發表 查看引用來源

贏左d錢 都係我地之前比左馬會果d:029: :043:  真係好岩><
早D休息吧!!!我都就SLEEP...真係好累!!!! 要SLEEP多D補番之前冇SLEEP果D~  
sorry cherry
晏d出街 應該玩唔到六點半果場 :097:

引用:
原帖由 5957 於 2010-5-11 01:51 AM 發表 查看引用來源
我都撐卡爾馬上盤呀!加油!

173511/05/2010
00:59
讓球星期一 1 布洛馬波卡納 (主) 對 卡爾馬 (客)
客 [0/-0.5] @ 2.12 $0

$0.00$0.00
174111/05/2010
01:34
過關
3X4
主客和
入球大細
入球大細
星期一 5 拉魯斯 (主) 對 聖羅倫素 (客)
主 @ 1.67
星期一 6 葛度爾古斯 (主) 對 高隆 (客)
大 [2.5 球] @ 2.10
星期一 7 墨西哥 (主) 對 塞內加爾 (客)
細 [2.5 球] @ 2.00 $0

$0.00$0.00
174211/05/2010
01:34
過關
2X1
主客和
入球大細
星期一 5 拉魯斯 (主) 對 聖羅倫素 (客)
主 @ 1.67
星期一 6 葛度爾古斯 (主) 對 高隆 (客)
大 [2.5 球] @ 2.10 $0

$0.00$0.00

琴晚掛住reply 差d自己都買唔卡爾馬 好彩最後趕得切:044:
希望大家再繼續贏:036:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-5-11 01:11 PM 發表 查看引用來源

173511/05/2010
00:59 讓球星期一 1 布洛馬波卡納 (主) 對 卡爾馬 (客)
客 [0/-0.5] @ 2.12 $0

$0.00$0.00174111/05/2010
01:34 過關
3X4
主客和
入球大細
入球大細
星期一 5 拉魯斯 (主) 對 聖羅倫素  ...
wo~ :131:

跑馬啦....快d去執錢呀 :045: :003:

回覆 27# 任天糖 的帖子

去邊執:023:

返左大陸 上唔到馬會網 好無奈:028: :035:

:071: 路路好似好旺咁wo

咁今晚會唔會有心水呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆