[巴西] 世界盃-16強之在買在嬴

收藏  |  訂閱
22  3.0k

世界盃-16強之在買在嬴

信心黎呀^^   日本打巴拉果場

賽果:1:1

主和客   

雙牙果場  

賽果:1:0  2:1
和主
主害和   

巴西串荷蘭 1..31X1.36=1.78倍 唔多唔小都搵返小小啦:098: :098: :098: 中
荷蘭打斯洛伐克  讓球主客和  (和):098:                                               中
荷蘭嬴2:1  3:2       :098:                                                                2:1中      
大                    :098:                                                                           中
半主場:和主                        :046: :043:                                 衰左

巴西打智利:賽果:2:0 3:0                       :098:                                      
半主場:主主                                           :098:                                      中

喂...唔好諗住睇完就走啊:043: :043: 人地打左好耐架   支持下啦:023: :023:
                                                                                                                                                                                                                                                                            以上只係個人意見...不喜勿插

我支持2 場都主WIN ~~一齊WIN ~

好等我覆下你啦

樓主買左幾錢2串1呀?我第1次買過關,因為真係好有信心:098: :097: :096:

不過我買左50 渣== 個本金有120
另外各買左20晉級球隊

其實咁買係咪好無聊--
仲有30蚊想買埋大細佢/

斯洛伐克對意大意個場,我就唔係咁認為佢地真係贏得咁漂亮,
雖然我無睇直播,我亦絕非意大利粉絲,甚至可以講句:
[我好怕...意大利,法國,英格蘭]呢三支所謂...勁旅!
認識我的朋友...都知道我對呢三隊從不沾手...硬係要下注的話,
我只會買佢地對家或對家+1w:026: 所以斯洛伐克可以贏到意大利3:2,
只係意軍踢到不知所謂...咁不知謂...唔趁機食你...等幾時?
斯洛伐克...我覺得只係虛火而已:071: 荷蘭係咩環境?大家都心照...
正路.....贏就贏硬,但真係唔知道佢會贏多粒?我噚日晨早就買了這一場3:0,
不過而家有少少後悔,我而家想補多條3:1:026: 巴西個場...我係你中間...
我買2:1:071:

引用:
原帖由 yan198984 於 2010-6-28 04:23 PM 發表 查看引用來源
好等我覆下你啦

樓主買左幾錢2串1呀?我第1次買過關,因為真係好有信心:098: :097: :096:

另外各買左20晉級球隊

其實咁買係咪好無聊--
點會無聊呢?
有人喜歡賭命賭身家,尋求一殺那剌激痛快
佢地既收場,都不外乎眾伴親離,妻離子散,跳樓,著草.....收場!

有人喜歡小賭怡情(我係屬於呢一類人:096: )
生與死...唔會發生係我身上,輸錢...又唔會肉痛,
凡涉及賭博活動...一定會有黑幕...
大錢...又點會係我地可以贏得到架呢!
小小注碼...當買個彩數撞撞運氣,
我絕對讚成:098:

荷蘭W 1.31 巴西W 1.36咁樣冇肉食架喎     2串1左佢咪得囉   
我都覺得係.

賽果:荷蘭嬴2:1  3:2  

半主場:和主   係咪即係半場和, 荷蘭可以真係強攻喎

支持巴西...........一定win多d

引用:
原帖由 yan198984 於 2010-6-28 04:23 PM 發表 查看引用來源
好等我覆下你啦

另外各買左20晉級球隊

其實咁買係咪好無聊--
買哂2串1佢啦..2場主嬴@@

引用:
原帖由 tthk 於 2010-6-28 03:01 PM 發表 查看引用來源
我支持2 場都主WIN ~~一齊WIN ~
多謝支持:098: :098: :098: 一齊等收錢

引用:
原帖由 艾冬撈 於 2010-6-28 04:27 PM 發表 查看引用來源
斯洛伐克對意大意個場,我就唔係咁認為佢地真係贏得咁漂亮,
雖然我無睇直播,我亦絕非意大利粉絲,甚至可以講句:
[我好怕...意大利,法國,英格蘭]呢三支所謂...勁旅!
認識我的朋友...都知道我對呢三隊從不沾手...硬係 ...
咁我都買返小小3:0 3:1先-3-

前往最後回覆