上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

回覆 #1969 權子`~! 的帖子

真係好核特........

引用:
原帖由 jc4498 於 2007-9-11 02:18 AM 發表
嘩,原來甘多人系度等輝哥仔出POST
緊係啦   仲多過惠康大減價:smile_30:

回覆 #1970 jc4498 的帖子

佢有好多FANS嫁....

引用:
原帖由 beaboy 於 2007-9-11 02:13 AM 發表
係呀..講LA>....
1個讀書1般.. 操行良好既女仔..
因為1次唔開心想搵人解悶.. 就試左佢第1次既偷食..
因為咁.. 佢鍾意左個種感覺..
sp 轉個不停.. 但1定要對方有返咁上下..
因為個女仔都唔係話好差個種!
玩玩下.. 開始玩出火..

因為有1排唔夠$洗..
就去做私鐘.. 雖然個心唔想咁..
要同1d 少少感覺都冇既心做..
但係1諗到換返黎既錢可以幫到自己幫到屋企..
個心又會好過d..

之但係岩岩出黎做唔係好耐..
就俾雜誌影左相..
個陣佢真係好驚.. 後尾都膽粗粗去做..

到最後.. 呢個私鐘生涯只係維持左好短既時間..
因為佢終於都諗通左..

回覆 #1970 jc4498 的帖子

已經成為近期最hit既post :smile_30:

回覆 #1973 beaboy 的帖子

我知,我都係

引用:
原帖由 beaboy 於 2007-9-11 02:15 AM 發表
呢個真係唔得..
就算點嬲都好...
都一定唔可以用粗話女朋友..
佢改唔到:smile_39: :smile_39:

呢樣係我最唔滿意既1樣!

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-11 02:19 AM 發表

1個讀書1般.. 操行良好既女仔..
因為1次唔開心想搵人解悶.. 就試左佢第1次既偷食..
因為咁.. 佢鍾意左個種感覺..
sp 轉個不停.. 但1定要對方有返咁上下..
因為個女仔都唔係話好差個種!
玩玩下.. 開始玩 ...
咁都得:smile_14:    好無奈中

回覆 #1974 a______a 的帖子

做私鐘真係好慘.....
D客又唔知係咩人...

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-11 02:15 AM 發表

大家唔知咩,果個未係..............囉
你想講咩:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆