上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
190  1.1m

引用:
原帖由 goal老師 於 2007-8-29 06:20 PM 發表
今次節奏快左好多!

:smile_30: :smile_30:
係,家下諗緊好唔好再寫快d~~~~

經過上一 次件事之後,我地當然無初初甘一句起兩句止拉。最後我仲成功追到sara。(有機會先再講一講我同sara點走埋一齊拉)
雖然我地一齊左,但我地都無同人講,始終係office係事非之地。我連cindy都無講,但始終紙包唔住火。
「今晚放工有無地方去呀。」sara問我
「無呀做咩呀。」
「甘得拉,上黎我到食飯。」高傲既sara完全無問我yes or no,只係order我去佢屋企食飯。
「做咩無拉拉去你屋企食飯呀。」
「你係未唔願意呀?」
「甘又唔係,只不過..」
呢個時候,sara由好高傲既樣變左做一個楚楚可憐既樣,可愛到呢.............
「得拉得拉,我今晚黎拉。」我講完之後即刻打回完形
「甘就得拉,白痴仔真係白痴仔。」唉....我點解會有個甘既女朋友架呢
於是收左工,我就同左sara去超級市場買野。佢買左好多野呀,好似完全唔使睇價錢甘。
「喂,你買甘多,我地點食得晒呀。」
「買定囉,又唔係全陪買比你食既。」
「okok,甘你買呢d做咩呀,你識煮架拉?」
「邊個話我煮呀?」
「甘你又叫我黎食飯,甘邊個煮呀。」講完呢句我知拉,唉......
買完之後,我就同一個郵差無咩分別,拎住一袋二袋甘去佢屋企。
上到去,原來佢屋企都好大下@@~~
「你屋企人呢。」
「未返掛~~」
我無再問落去,只埋頭苦幹甘開工,好在sara換完衫出黎都有幫我手。原本只要一個鐘頭完作既工作,要用左3個鐘。因為sara又唔識,又要問,又要爭住做,最後又要我執手尾。最後終於大功告成~~~~~~
於是我就張d野拎出廳拉。我就見到一個只著一件over size既t-shirt既女仔係房到行出黎。果陣有少少嚇左跳。
「真好岩岩訓醒有野食拉~~~」
再望真d,係半夜三更見到羅蘭姐都無甘驚既事發生拉。雖然我第一次見素顏既佢(但一樣清秀可人) 但化左灰我都可以肯定,佢就係cindy。
我差d張手上既野都整跌。
「你點解會係到架!!!!!!!!!」
「我點解唔係到呀。呢到我屋企黎架,白~痴~仔~今晚輪到sara煮飯,我諗佢唔想煮所以叫左你上黎囉。」
「家姐,你真醒目,但唔好篤爆我好無。」
「家姐?!~~~~~~~~有無甘橋呀?」
「呃你做咩姐。」佢地2個人一齊講,但我覺得我落左一個世紀大騙局甘。
一路食,佢地一路彈,一個話淡,一個話重味。但我一於好少理,一直唔出聲
「喂,小氣鬼,係未甘呀,有咩好嬲呀,叫你煮飯姐,最多我洗碗拉。」
「sara,唔使理佢架,d細路仔係甘架拉。」
「喂,點解~~~」
「唔好問住,等我地食完野先拉。」
cindy講完同我打左個眼色,雖然我唔知咩事,但佢總有佢原因既。

p.s:大家睇到呢到係未覺得同我一樣,好似跌左落個騙局甘。有無甘岩呀。做戲咩?!冷靜d先。我初初都係甘諗。但當然唔係拉,下回听听cindy點講拉~~~~~

引用:
原帖由 siuming929 於 2007-8-29 07:20 PM 發表
我係第308個回覆.....我就有問你sara係咪cindy既細妹....你又冇答我:smile_13:
我點會甘快答你喎~~~~只係我要留少少伏線比大家諗下嘛~~~~好彩你都知道我係一日一集,幫我解答左心急既朋友~~thz

引用:
原帖由 Shadow's 於 2007-8-29 07:36 PM 發表
<br />
sara is you girl friend now ?
u will know if u keep going  to c my post:smile_40:

引用:
原帖由 08cheungcw 於 2007-8-29 07:48 PM 發表
GOOD呀,樓主打得好好呀

ps

因為前兩天我入左camp,所以上唔到來,不過我以看了前兩天的文章啦

thank you
唔怪得唔見你留言拉。係時候講講你既故仔未呀:smile_30:

引用:
原帖由 silvercat2 於 2007-8-29 08:02 PM 發表
快d出下一part,我好想知點解~
p.s.睇左咁多日,我終於忍唔住要留言啦!樓主,你好野:smile_22:
我今日一次過寫左2part拉。~~~~大家忍耐一下拉。比間我組織一下。甘等我可以盡量寫好d~~
但最緊要大家比下意見我~~~留下言拉~~:smile_38:

引用:
原帖由  ̄Samson ̄ 於 2007-8-29 09:55 PM 發表
樓主,你好~我之前無追你篇,前日先開始睇覺得真係唔錯,可惜貼錯區,等我睇個時都鬼鬼祟祟~樓主睇怕已經享緊齊人之福,係咪?
唔使鬼鬼祟祟呀@@~~乜我個post唔見得光架~~~哈。我都無同cindy一齊。點算齊人之福呢:smile_45:

引用:
原帖由 hundasit 於 2007-8-29 11:04 PM 發表

各人前因..

普通也有其吸引

3個女仔, who is the most beautfiul?

Cindy, 應該27-28啦, 而家
3個女仔各有不同。就好似蘋果,橙同lemon甘,唔同類好難比較~~~

引用:
原帖由 legobibi 於 2007-8-29 11:54 PM 發表

佢出場時都好大伏線...
樓主當時冇可能冇諗過架wo,同cindy識左咁耐,有冇妹你唔知:smile_13: :smile_13:

不過真係好好睇...支持
事實係我識cindy好耐,但我從來無問過佢家事架~~~~

引用:
原帖由 davidhdphdp 於 2007-8-30 01:04 AM 發表

有d似草莓100%:smile_40:
樓主你經歷真係正:smile_14:
你同真中一樣身邊都更多女仔
一日一集
睇到吊洒引:smile_13:
真中好似多女好多喎@@~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆