上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
5.1k  191.4k

引用:
原帖由 wkssimon 於 2011-6-22 09:40 PM 發表 查看引用來源

殺呀 :005:
咁日好諗好彩 ... :098: :071:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-22 09:35 PM 發表 查看引用來源
大家好 :098: :071:  叫糊中 ... :096:

:混合過關二串三(亦可買單T或四連環)  

第四場
12.) 好球
拖   6.) 康駿
      9.) 更捷勝
      1.) 正榮
    11.) 兄弟班

第七場
6.) 御將軍
拖 ...
2料返嚟啦~:039:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-22 09:40 PM 發表 查看引用來源

咁日好諗好彩 ... :098: :071:  
你買到隻馬膽變綠燈

引用:
原帖由 Siumicmic 於 2011-6-22 09:42 PM 發表 查看引用來源

2料返嚟啦~:039:
唔知幾多人中呢 :027:  .... :098: :071: .... :098: :071:

賽事日期: 22/06/2011 (星期三)
跑馬地夜馬賽事 8 場
草地 - " C " 賽道
2料好介紹
馬膽:第六場 1.) 延續美麗 ~ WIN ...... :098: :071: :036: :036: :036:

7.) 千笑 6.) 駿盈 11.) 確有心得5.) 金莊
4.) 真奇寶  6.) 安瑪 12.) 康莊大道 9.) 快意
3.) 清脆利落 2.) 枕住贏 4.) 百利旺 7.) 紅褲子
12.) 好球 6.) 康駿 9.) 更捷勝 1.) 正榮
4.) 南陽望族 5.) 動力網絡 2.) 追月 1.) 雪山神駒
1.) 延續美麗12.) 火燎腚 2.) 紅旗勇將 8.) 千兩寶寶
6.) 御將軍1.) 清風送爽4.) 威威多星 11.) 大旋風
1.) 魔幻大師8.) 開心自在 6.) 赤膽雄威 3.) 睡得好

引用:
原帖由 wkssimon 於 2011-6-22 09:49 PM 發表 查看引用來源

你買到隻馬膽變綠燈
哈 哈 ... 6.4倍馬膽Win 10.4倍Q 都無人入嚟say thank you :028: ,我都唔知依度d人係都賭嘜膠 :071:  :096:

一路奇兵...拖1號 4號... 連嬴拉

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-22 09:55 PM 發表 查看引用來源

哈 哈 ... 6.4倍馬膽Win 10.4倍Q 都無人入嚟say thank you :028: ,我都唔知依度d人係都賭嘜膠 :071:  :096:  
輸死左

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-22 09:58 PM 發表 查看引用來源

輸死左
我中埋尾場 就 唔講得笑   有點點兒 緊張 :098: :071:  幫我打打氣 請你飲多一杯大啤 :027:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-22 10:02 PM 發表 查看引用來源

我中埋尾場 就 唔講得笑   有點點兒 緊張 :098: :071:  幫我打打氣 請你飲多一杯大啤 :027:  
尾場買咩呀?

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-22 10:04 PM 發表 查看引用來源

尾場買咩呀?
page. 331# 話左比你地睇啦 :044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆