上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
1.1k  191.4k

~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

新POST 開始重新 推介 .......... 待 ~  

賽事日期: 22/06/2011 (星期三) 夜馬賽事 - 8 場 跑馬地
首場開跑時間: 19:15 草地 - " C " 賽道

是日賽事將提供一條過關 ... 準備中,有興趣者請留言 :085:

攪珠期數 : 11/074 攪珠日期 : 23/06/2011(星期四) 截止售票時間:晚上 9:15,
估計頭獎基金:$12,000,000  :003:   

今期提供六合彩幸運雙膽號碼:  :039:  

01-10場 -------- 3勝 ~ 1和 ~ 6負 -------- 輸-3.57注

讓球

10.) 讓球 水戶蜀葵 [0/+0.5] 客勝 @1.80- ~ Lose 2:1
9.) 讓球 湘南比馬 [0/-0.5] 主勝 @1.68- ~ Lose 0:1  
8.) 讓球 東京綠茵 [0/+0.5] 客勝 @1.74- ~ Lose 3:1
7.) 讓球 甘拿斯亞 [0/-0.5] 主勝 @1.78- ~ Lose 1:2

6.) 讓球 艾夫斯堡 [0/-0.5] 客勝 @1.94- ~ Win 0:2
5.) 讓球 廣島三箭 [0] 客勝 @1.80- ~ Draw 1:1    
3.) 讓球 波圖 [-0.5/-1] 主勝 @1.79- ~ Win 5:1  
2.) 讓球 高士路 [0] 客勝 @1.70- ~ Win 1:2  
1.) 讓球 皇家馬德里 [0] 主勝 @1.84- ~ Lose 0:2

入球大細

4.) 入球大細 福岡黃蜂 2.5球 細 @1.78- ~ Lose 1:2

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2011-4-28 08:49 AM 發表 查看引用來源

早晨社長!尋晚同你對左!我係巴塞粉絲

講真其實我都係半個巴塞Fans (唔係佢贏波先咁講),  而買皇馬主要都係支持我老友摩連奴,有時盲目支持確實要付出一點代價。:029: :029: 琴晚臨場一睇,對住巴塞打緊迫防守,想打快速反擊,對住華倫既打法完全無哂,怕輸、怕失球完全出哂面,(即使唔係打少個,場波佢一樣會輸,馬些路喺右邊完全唔掂,(輸佢都應該無話錯佢),:046: :046: 錯哂,摩佬今次真係錯哂,皇馬歐冠之路等下季吧。:034:

不過美斯的確真係要讚下,只要有些微既機會就可以製造入球,的確好波, :036: :036: C朗相比起真係差些少,至少耐性已不及美斯了。:030:

引用:
原帖由 春里中 於 2011-4-29 06:49 AM 發表 查看引用來源
推油推油,要你出水

早晨,大家好。:036: 今朝場自由盃彭拿路 對 國際體育會真係起唔到身買,出唔到post,:030: 今日玩幾場日職補數。 :071:

引用:
原帖由 TwiGGy_0201 於 2011-4-29 10:28 PM 發表 查看引用來源
wecome.......2料兄 你返黎啦:023: :023:
大家好

引用:
原帖由 k02828 於 2011-4-30 03:15 AM 發表 查看引用來源
:030: 放飛機...無得推??
恰過龍 :028:  自己都買唔切場葡超,唔係特登的,真係好倦,我買完場瑞超艾堡就去恰一恰,點知啱啱先起到身,當贏少場吧

引用:
原帖由 28861805 於 2011-4-30 08:08 AM 發表 查看引用來源
support 2料復出殺個馬會不是!

早晨,依排忙少少,精神唔夠集中,成績一般,希望可以快快回復正軋同大家一齊幫馬會放血。:071:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2011-4-30 11:37 AM 發表 查看引用來源

bear bear得力素:071: :098:
我都有同感,加多隻比馬整條2x1

引用:
原帖由 lmkandy 於 2011-4-30 11:37 AM 發表 查看引用來源

bear bear得力素:071: :098:
屎膠哂,:030: d 畜生唔多聽話。:073: 唯有再努力吧 :024:

引用:
原帖由 s031434 於 2011-4-30 10:06 PM 發表 查看引用來源
我要左4客@@各位CHING幫手打打氣
我場14.) 德甲大波先收錢,:036: :036:  努力,我都買左3場客。:084:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆