上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
1.1k  191.5k

大家好

引用:
原帖由 shumanlii 於 2011-5-5 11:09 PM 發表 查看引用來源

2料兄,有無單雙提供啊:122:
你講今晚?早極都3點先開波,如果要買第六場可以考慮下。

引用:
原帖由 912912912 於 2011-5-5 11:40 PM 發表 查看引用來源
依幾日好似少見你出聲,有心事? :096: 今晚有無信心推介呢。:027:  

引用:
原帖由 FTORRIES 於 2011-5-5 11:41 PM 發表 查看引用來源
今晚好想買波圖 維拉利爾近排主場麻麻 但係輸緊1:5無理主勝都開唔到掛 2料有咩心水
唔 .... 個盤轉左平手,依排馬會轉盤既場次都多利好對家,:028: 夜少少再睇下點,你知我買波唔早得架啦 :096:

引用:
原帖由 wkssimon 於 2011-5-5 11:58 PM 發表 查看引用來源

星期六跑馬仔 :097:
星期六又一齊插爆馬會,睇過排位2-3匹唔買唔得。重有2天 ..... 待 :096:

引用:
原帖由 wkssimon 於 2011-5-6 12:12 AM 發表 查看引用來源

果日可能要出街 :028:
我星期六晚比一場黎個合作 好嗎

你暫定的2-3匹,就買個WP過關吧 :036: :036:
好呀 ... 等你心水,收到你PM我盡快回復你 :027:

引用:
原帖由 FTORRIES 於 2011-5-6 12:14 AM 發表 查看引用來源

ching有馬料記得分享下:029:  最緊要2料信心一關:131:
咪一齊玩囉,開心d嗎,馬會錢隨便攞。:036: :036: :036:

引用:
原帖由 FTORRIES 於 2011-5-6 12:22 AM 發表 查看引用來源

希望黎緊星期6陽光普照 唔好影響馬仔發揮:131:   :131:  :131:
係呀 千祈唔好落雨,依排石仔d馬要留意、留意   

引用:
原帖由 我的仔仔叫穎穎 於 2011-5-6 12:30 AM 發表 查看引用來源
認同,徐雨石好多馬收埋等食,隻金子荊五檔都18倍:002:
係呀,隻馬操好哂,:036:  谷草又係佢強項再擺埋贏馬拍檔潘頓搏殺,win重有18倍,就係咁比佢呃左 :096:  不過拖埋佢做腳就無走雞,30倍Q雖算唔錯 :027:

引用:
原帖由 FTORRIES 於 2011-5-6 12:30 AM 發表 查看引用來源
10場 10 號1號:131: :131: :131:
我鍾意7,9 :097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆