黎黎黎, 又黎俾必勝tips

收藏  |  訂閱
39  13.9k

引用:
原帖由 股票先生 於 2011-6-15 01:11 AM 發表 查看引用來源
訓唔著/\:029:
咁易訓唔著你容乜易晚晚失眠:096:

回覆 11# lt888 的帖子

:029: 我放左隻了今早:098:

買左!

引用:
原帖由 戰神迪迪 於 2011-6-15 02:25 PM 發表 查看引用來源
買左!

歡迎你加入贏錢大家庭:023:

LT我以前未玩股票..
鐘意賭波..都未死過...
因為..我買:029:
500 1000 2000 4000 8000 16000
買英超3寶

引用:
原帖由 股票先生 於 2011-6-15 02:44 PM 發表 查看引用來源
LT我以前未玩股票..
鐘意賭波..都未死過...
因為..我買:029:
500 1000 2000 4000 8000 16000
買英超3寶
波都好玩架? 我中意睇波, 乜波都中意:003: 但系一D都唔中意賭波, 除左世界杯會幾百蚊玩玩:071:

回覆 16# lt888 的帖子

因為以前..我最勁..一星期WIN3千..
買3千WIN3千

因為女朋友唔鐘意我賭..所以迫住買股..
其實..買波仲易過買股票...
以前我去過澳門,波,馬無玩
但波..雖然都有假..但你好小見曼聯連LOST 4-5ROUND..SO...
500~1000~2000~4000~8000 買仲易過\買動物

引用:
原帖由 股票先生 於 2011-6-15 02:50 PM 發表 查看引用來源
因為以前..我最勁..一星期WIN3千..
買3千WIN3千

因為女朋友唔鐘意我賭..所以迫住買股..
其實..買波仲易過買股票...
以前我去過澳門,波,馬無玩
但波..雖然都有假..但你好小見曼聯連LOST 4-5ROUND ...
賭呢家野最邪, 玩纜遲早撲街, 所以你女朋友是對的, 你有無響賭場見過連開12, 3舖細?:025: :025:

回覆 18# lt888 的帖子

跑完未呢?  重買唔買到7及8埸?

樓主無買埋波?

買埋波就係奧巴馬細佬——股波馬

前往最後回覆