上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  185.3k

....................................................

引用:
原帖由 kenlo888 於 2008-7-27 01:10 AM 發表
我今個月2號去左政府幫學生做過d健康檢查 -.-
我自己本身扯左個龜頭都出唔哂黎
但係個醫生幫我check過陣
佢話冇問題 -_-
佢話冇問題咁我緊係冇問佢喇
話我包皮反到..唔錯之類既說話
咁我即係包皮長定冇事呀 -_ ...
你幾大?
未發育扯左唔出頭唔奇
再唔係你想出頭就可以用手反起佢

[quote]原帖由 diokwok 於 2008-7-27 09:08 PM 發表
你好似都係整左幾日, 當然仲有血水啦.就快無哂架啦:smile_38: [/quot

我琴晚整走塊砂布"點知入面仲有塊. 痴肉.吾敢亂黎

聽日醫生幫我整

引用:
原帖由 2等天使 於 2008-7-25 03:46 PM 發表

包皮過長/包莖會令到性交質素下降的
呢個問題都有d困擾:smile_42:

我覆左診啦^_^
21號浸會醫院做完,22號出院。只比左抗胃酸瘍藥同止痛藥。醫生話可以沖涼。
23號起身發現有一大血塊痴住左= =硬晒, 之後換紗布狂爆血。止左十幾分鐘先止到, 差D想去急症。
24號起身,沒血塊今次, 但右邊傷口有黃色汁, 半塊紗布黃既。
26,27..號, 成個傷口都係黃色汁= =...成塊紗布都黃色,仲有少少紅色血, 傷口係不停慢慢滲黃汁
一日起碼換2次紗布...。勁驚自己發炎,,,
(次次拆紗布都會痴走少少溶左既線=.=個傷口好嘔心)
28號覆診, 把我所見到既問晒醫生, 佢話完全係正常! 黃色水係正常, 仲有E家係傷口最樣衰時期,好似發炎咁既。 之後比佢檢查, 佢話:你個傷口非常靚!, 我安心晒...。

佢仲話可以唔洗再黎了, 等佢好返, 如果擔心既可以隨時打電話返黎約時間。
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
我問左一個問題: 點解無藥食既, 無消炎藥又無消毒藥水?
                       D紗布同傷口乾左痴住左,我又MEET開佢, 好痛。
醫生: 你用暖水, 沖一沖濕個紗布,等佢軟D就得。 有需要既醫生一定開藥比你既^^,
          無需要開黎呃你錢都無謂^^。

就係咁,我好開心咁走左啦!
由始至終, 我只食左一粒止痛藥= =。

引用:
原帖由 boommf 於 2008-7-29 11:24 AM 發表
我覆左診啦^_^
21號浸會醫院做完,22號出院。只比左抗胃酸瘍藥同止痛藥。醫生話可以沖涼。
23號起身發現有一大血塊痴住左= =硬晒, 之後換紗布狂爆血。止左十幾分鐘先止到, 差D想去急症。
24號起身,沒血塊今次, 但右 ...
真係各處鄉村各處例. 我係診所做, 頭5 日唔沖得涼. 只要食消腫藥. 無出過黃水. 傷口完全埋哂先唔駛覆診....:smile_40:

..............................

引用:
原帖由 boommf 於 2008-7-29 11:24 AM 發表
我覆左診啦^_^
24號起身,沒血塊今次, 但右 ...
boommf
請問你可否給我你的醫生資料,還有費用total多少?
預約要等幾耐呀??
唔該晒你!!

我龜頭生左d粒粒,d包皮都有粒粒,但係好細個反到出黎,日日都清潔,why都有粒粒,ps無性交=.=
仲有d可靠醫生介紹,唔該各位:smile_42:
pm我

引用:
原帖由 chancaven123456 於 2008-7-29 04:32 PM 發表

同你同一個醫生....我做完幾個月.....到依家 d 皮有d 鬆泡泡......好似仲有d 腫...
鬆泡泡都有dd.我當佢正常.無咩影響.腫就唔會下,成個月囉喎.:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆