上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  185.3k

引用:
原帖由 ericpkeric 於 2008-7-29 06:57 PM 發表

boommf兄
請問你可否給我你的醫生資料,還有費用total多少?
預約要等幾耐呀??
唔該晒你!!
我私家醫院黎嫁wo
有無買保險,唔係都算貴

回覆 596# 的帖子

i am considering to do that
can u also send ur doctor's info to me?\
my email is [email protected]
thx

引用:
原帖由 diokwok 於 2008-7-2 10:25 PM 發表
我去私家醫生(黃醫生),check完第二日割得(可以即日割,不過我想準備下先).全套包割包覆診$4500-4700. 起碼要休息一星期. 手工好好.聽講呢度好多兄弟都搵佢. 有興趣可pm我.呢度唔比得資料.
i hv forgotten to quote the original script
can u, dior kwok, send ur doctor's info to me because i am considering to do that?

thx a lot

my email is [email protected]

點解你地要割??
因為反唔哂,所以割??
定係反得哂,但為了易清潔,而割??

請問各位割左包皮既c兄
你地岩岩割完,你地用紙杯cup住下面用左幾多日?

仲有,點先可以判斷出佢係完成康復?

ps:我岩岩割完7日

引用:
原帖由 明明明白白白 於 2008-8-1 06:45 PM 發表
請問各位割左包皮既c兄
你地岩岩割完,你地用紙杯cup住下面用左幾多日?

仲有,點先可以判斷出佢係完成康復?

ps:我岩岩割完7日
7日大致都好番好多.無血水,等d線溶哂.放心地扯旗就差唔多. 大約10令日到

做完11日了,D 線溶左一D...又唔溶一D, 又黃黃地...
你地係咪咁=.=...醫生話E家係最嘔心既時候,唔係發炎=.=

引用:
原帖由 boommf 於 2008-8-3 12:56 AM 發表
做完11日了,D 線溶左一D...又唔溶一D, 又黃黃地...
你地係咪咁=.=...醫生話E家係最嘔心既時候,唔係發炎=.=
D線唔會一日溶哂.沖多d熱水涼會溶快d. 總之,唔見又一條,唔見又一條啦.黃黃地你指邊度.我由始至終都無黃過

我想問.. 我有2條線 凸左出黎. 好短的.. 同埋. 我而家割完 一星期多.4日''

仲系有陣 味' 好臭- -''

引用:
原帖由 FeaTher乂阿羽 於 2008-8-3 01:46 PM 發表
我想問.. 我有2條線 凸左出黎. 好短的.. 同埋. 我而家割完 一星期多.4日''

仲系有陣 味' 好臭- -''
如果一路都溶緊, 咁果兩條突都會溶. 陣味係咩味? 不過咩味好快都會無

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆