上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  185.3k

引用:
原帖由 diokwok 於 2008-8-3 09:37 PM 發表
如果一路都溶緊, 咁果兩條突都會溶. 陣味係咩味? 不過咩味好快都會無
就好番掛.. 都要留意住^^"

引用:
原帖由 diokwok 於 2008-8-3 10:48 AM 發表
D線唔會一日溶哂.沖多d熱水涼會溶快d. 總之,唔見又一條,唔見又一條啦.黃黃地你指邊度.我由始至終都無黃過
d線係白白地黃黃地, d包皮偏黃色

引用:
原帖由 boommf 於 2008-8-4 04:24 PM 發表

d線係白白地黃黃地, d包皮偏黃色
就系甘喇

你地割完後係乜野樣?
我係JJ頭完全露哂.......即係靜止或興奮都一樣, 只是 size 變大, 沒有半點包皮了

引用:
原帖由 ES000001 於 2008-8-4 10:42 PM 發表
你地割完後係乜野樣?
我係JJ頭完全露哂.......即係靜止或興奮都一樣, 只是 size 變大, 沒有半點包皮了
我也是喔...依家咁樣幾好...

引用:
原帖由 ES000001 於 2008-8-4 10:42 PM 發表
你地割完後係乜野樣?
其實仲有包皮,只不過唔係頂部姐.

引用:
原帖由 LOPW 於 2008-8-4 11:32 PM 發表

我也是喔...依家咁樣幾好...
咁你要幾耐至完全適應呀?? 我已過了三星期.......但都未適應, 尤其個尿道口無野包住直接接觸住內褲, 一行磨擦到會痛....去小便仲死, 佢(尿道口)成日都痴住條內褲, 要用少少力分開, 但又痛........
衣家超吾方便呀

咁你地割左之後龜頭旁邊果d"水腫"幾時先會完全冇哂?

引用:
原帖由 明明明白白白 於 2008-8-5 12:56 PM 發表
咁你地割左之後龜頭旁邊果d"水腫"幾時先會完全冇哂?
我個半月都仲有d腫...同傷口唔平滑...

引用:
原帖由 ES000001 於 2008-8-5 07:02 AM 發表

咁你要幾耐至完全適應呀?? 我已過了三星期.......但都未適應, 尤其個尿道口無野包住直接接觸住內褲, 一行磨擦到會痛....去小便仲死, 佢(尿道口)成日都痴住條內褲, 要用少少力分開, 但又痛........
衣家超吾方便呀
我好似係2個星期左右,又好似無痴住內褲wor

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆