上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  185.2k

引用:
原帖由 @@GaMe@@ 於 2008-8-13 01:39 AM 發表

下....唔址.....好難喎.....
就算同ML, 或者親蜜行為,
朝早訓醒都自己會址啦.......

咁如果真係址會點? 係咪會好難瘉合?
唔知嚕,康復期間少做愛同親密行為啦!
前幾頁有d ching有割架
你等佢地回你啦

引用:
原帖由 demo123 於 2008-8-12 11:48 PM 發表
都唔知點同屋企人請去割-.-
你地割左同覆診總共洗左幾多錢
仲有幾耐先好番
我九月頭仲要去旅行@@..我諗住聽日去睇下醫生睇下到時有冇得即時割
你最好旅行完先割:smile_38:

引用:
原帖由 @@GaMe@@ 於 2008-8-13 01:39 AM 發表

下....唔址.....好難喎.....
就算同ML, 或者親蜜行為,
朝早訓醒都自己會址啦.......

咁如果真係址會點? 係咪會好難瘉合?
康覆期間不可有性行為(不過你想做都做唔到).醫生建議一個月內都不可.朝早扯時問題不大.用意志平熄佢:smile_34:.大約7日度就會慢慢瘉合.

引用:
原帖由 diokwok 於 2008-8-13 11:17 AM 發表
你最好旅行完先割:smile_38:
但係我九月10幾就開學..到時割完係咪真係出唔到門口的=.=?
聽你地講好似真係唔洗出門口咁

引用:
原帖由 demo123 於 2008-8-13 03:45 PM 發表
但係我九月10幾就開學..到時割完係咪真係出唔到門口的=.=?
聽你地講好似真係唔洗出門口咁
中學生?咁我建議你搵個長假期先好割.無錯,割完起碼要休息10日,頭5-6日出門口都會有困難.所以暑假就最好.再唔係就聖誕.:smile_34:

咁係家計會割要排幾耐?
Total 幾錢?
要點要求?
手勢得唔得?

我想問有包皮會唔會影響性行為

岩岩割完..好撚痛.....
我龜頭下面條線果個位出血..一查完消毒藥水之後..
help...有冇人知點做

引用:
原帖由 高速劍 於 2008-8-19 05:19 PM 發表
岩岩割完..好撚痛.....
我龜頭下面條線果個位出血..一查完消毒藥水之後..
help...有冇人知點做
你都識得講岩岩做完啦,出血係無可避免.等多幾日就埋口.:smile_45:

引用:
原帖由 diokwok 於 2008-8-20 09:30 AM 發表
你都識得講岩岩做完啦,出血係無可避免.等多幾日就埋口.:smile_45:
我係屋企唔敢著褲-.- , 龜頭太敏感,掂到即刻好痛...
仲有d血流左係龜頭上面,係唔係唔洗理等佢結蕉就得
十萬個多謝.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆