上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  185.3k

引用:
原帖由 §Dennis※ 於 2008-7-23 10:42 PM 發表

個傷口點?

有無試過扯? 扯會點?
我做完之後.. 完全
無比佢址

引用:
原帖由 FeaTher乂阿羽 於 2008-7-24 08:36 PM 發表
我做完之後.. 完全
無比佢址
忍下, 過多幾日好好多:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 ckfung2007 於 2007-7-16 11:13 發表

剛剛割完果幾日係會好痛.....
剛剛割完聯左針,
如果扯左旗會否爆線 :smile_27:

引用:
原帖由 diokwok 於 2008-7-24 10:58 PM 發表
忍下, 過多幾日好好多:smile_38::smile_38:
恩' 2星期消腫..等佢消腫.點都有d吾慣

引用:
原帖由 FeaTher乂阿羽 於 2008-7-24 08:36 PM 發表

我做完之後.. 完全
無比佢址
唔扯=.=?
男性訓覺扯期係控制唔到嫁WO,
我21號做完, 放晚訓覺扯血痛醒左, 好難頂
22號醫生話我可以沖涼,拆沙布,佢話比D尿濕住仲衰。
我一日換一次紗布, 次次都有血滲出。
到左今日25號,仲有一個位有小小滲血。
日日都有杯罩, 28號拆線

引用:
原帖由 gavincheung 於 2008-7-23 06:51 PM 發表

即係反到就唔使割???

做野時候包皮長除左易有衛生問題之外,就冇問題??

thanks

包皮過長/包莖會令到性交質素下降的

引用:
原帖由 boommf 於 2008-7-25 02:32 PM 發表

唔扯=.=?
到左今日25號,仲有一個位有小小滲血。 ...
我想講. 我完全控制到囉   - -''   無杯罩. 同埋 荷尿. 關咩事.  tolice 個陣. 尿道排尿. 吾系 傷口扑尿. 仲有我無 血水的.

醫生話吾錯. 好好

如果包皮出現幾粒紅疹
係咪即係發炎 ??
如果唔理會點 ??
會唔會自己好返 ??

引用:
原帖由 boommf 於 2008-7-25 02:32 PM 發表

唔扯=.=?
到左今日25號,仲有一個位有小小滲血。 ...
依家仲要拆線咩?我用羊腸線, 慢慢溶左

引用:
原帖由 diokwok 於 2008-7-26 12:52 AM 發表
依家仲要拆線咩?我用羊腸線, 慢慢溶左
同我一樣囉' 2星期自己慢慢溶

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆