上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  185.3k

引用:
原帖由 diokwok 於 2008-7-26 12:52 AM 發表
依家仲要拆線咩?我用羊腸線, 慢慢溶左
哈係呀,我比我阿媽FAKE左, 請問你幾多日溶,我E家做完第5日,好似開似溶
唔知你有無D 黃黃地既水滲出黎呢, 係咪血水正常的?

引用:
原帖由 boommf 於 2008-7-26 01:05 PM 發表

哈係呀,我比我阿媽FAKE左, 請問你幾多日溶,我E家做完第5日,好似開似溶
做完第3日炸. 未溶. 有血水正常

引用:
原帖由 boommf 於 2008-7-26 01:05 PM 發表

黃黃地可能都係血水. 5日仲有血水好正常. 完全無起碼7-8日.

我今個月2號去左政府幫學生做過d健康檢查 -.-
我自己本身扯左個龜頭都出唔哂黎
但係個醫生幫我check過陣
佢話冇問題 -_-
佢話冇問題咁我緊係冇問佢喇
話我包皮反到..唔錯之類既說話
咁我即係包皮長定冇事呀 -_-

重有..
我想問下扯左之後唔凸龜頭出黎
但係反到包皮
咁算唔算包皮長

.....................................i

引用:
原帖由 diokwok 於 2008-7-27 12:10 AM 發表
黃黃地可能都係血水. 5日仲有血水好正常. 完全無起碼7-8日.
今日一醒 起條褲都系 血' 去睇醫生' 醫生比 消毒藥水 我. 要沉軟砂布. 洗傷口'

引用:
原帖由 chancaven123456 於 2008-7-27 02:01 AM 發表

pm 我......教你.....
我 pm 唔到 .. 可唔可以係度教?

引用:
原帖由 FeaTher乂阿羽 於 2008-7-27 03:13 PM 發表

今日一醒 起條褲都系 血' 去睇醫生' 醫生比 消毒藥水 我. 要沉軟砂布. 洗傷口'
你好似都係整左幾日, 當然仲有血水啦.就快無哂架啦:smile_38:

引用:
原帖由 fresh_air_lover 於 2008-7-26 12:35 AM 發表
如果包皮出現幾粒紅疹
係咪即係發炎 ??
如果唔理會點 ??
會唔會自己好返 ??
答下我啦 .....
我好擔心呀 ......

..................................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆