上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  185.3k

.........................

引用:
原帖由 chancaven123456 於 2008-8-6 02:46 AM 發表

水腫無晒後, 龜頭旁邊D 皮會摺起, 同你頂住上面, keep 住露頭,
我無水腫, 因為龜頭旁邊d皮比醫生割走晒, 憎死個醫生:')
唔好咁唔好咁,可能條女覺得咁先man:smile_47:

因無哂包皮, 圍住 JJ 頭底就係聯針位, 果度的皮特別薄, 一 touch 到都有少少痛, 但大力 dd 已頂吾順............
有 d 後悔俾 docotr 割哂.......應留三份一嘛

.............................

引用:
原帖由 chancaven123456 於 2008-8-7 02:02 AM 發表

果d特別薄嘅皮, 有咗你打飛機high....我就喺無晒,
所以唔 high.....:')
你應該感謝你個醫生...
好難想像割晒係咩感覺
我個醫生幫我留返果d皮, 而家做時仲好好feel, 但個頭成日露出, 已經冇咁敏感

如果果d皮連埋條繫帶都割晒既話, 咪好難先出野...?:smile_39:

我而家割完 2星期 多1日..個膠圈 愈黎愈鬣' 就好哂

我割完2個星期喇,但d線靜係溶左一半,有一半仲未溶到
我呢2日沖涼都已經用溫水浸住佢黎沖,但係仲溶唔到...有冇人教我應該點做:smile_24: ?

引用:
原帖由 明明明白白白 於 2008-8-8 12:57 AM 發表
我割完2個星期喇,但d線靜係溶左一半,有一半仲未溶到
我呢2日沖涼都已經用溫水浸住佢黎沖,但係仲溶唔到...有冇人教我應該點做:smile_24: ?
溶左一半即係另外一半都會溶.比D耐性啦:smile_38:

Dear All

Wikipedia(EN) has many different penis photo for reference

you can see yours is normal or not

做完2星期多.. 個膠圈甩左-v-' 好番'' 但未搞掂=  =

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆