上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  185.3k

引用:
原帖由 FeaTher乂阿羽 於 2008-8-10 08:36 PM 發表
做完2星期多.. 個膠圈甩左-v-' 好番'' 但未搞掂=  =
就快得架啦.雄風黎梗:smile_38::smile_38:

我想問,,,割完之後係咪會大d嫁???

.........................

引用:
原帖由 chancaven123456 於 2008-8-12 01:06 AM 發表

望埋去大d.....

我發育緊時割咗....所以我仲有得大....
炫耀緊自己可以更大阿?

如果包皮出現幾粒紅疹
係咪即係發炎 ??
如果唔理會點 ??
會唔會自己好返 ??

引用:
原帖由 明明明白白白 於 2008-8-8 12:57 AM 發表
我割完2個星期喇,但d線靜係溶左一半,有一半仲未溶到
我呢2日沖涼都已經用溫水浸住佢黎沖,但係仲溶唔到...有冇人教我應該點做:smile_24: ?
如果你相信傷口已經癒合

你又心急的話 ... 都可以用指甲鉗逐少切斷 d 線,拆返出黎o既 ......

我 30/7 割,康復途中無爆線 / 爆血,水腫消到 8899 但 d 線仲未溶

可能因為我太保護佢,唔俾佢濕水所以溶唔到

第 10 日 FEEL 到佢好返,扯到行都無問題

finally 用左 2 日逐少拆 d 線

95% 傷口好返晒,今日仲試 J 成功

( 不過唔太習慣咁樣 JJ ... )

不過康復情況都係因人而異,可能我新陳代謝快 d .......

我24歲, 細個嗰時冇割包皮,
而家同做愛時包皮常常也會包着我的龜頭,
雖然可以把龜頭反出來, 但多插一會, 又會再包住龜頭,
大大減少做愛樂趣, 請問咁ge年齡可不可以割包皮?

回覆 730# 的帖子

咩年齡都割得架啦...
之不過你要係康復期間控制佢唔好扯wor

都唔知點同屋企人請去割-.-
你地割左同覆診總共洗左幾多錢

仲有幾耐先好番
我九月頭仲要去旅行@@..我諗住聽日去睇下醫生睇下到時有冇得即時割

引用:
原帖由 LOPW 於 2008-8-12 11:23 PM 發表
咩年齡都割得架啦...
之不過你要係康復期間控制佢唔好扯wor
下....唔址.....好難喎.....
就算同ML, 或者親蜜行為,
朝早訓醒都自己會址啦.......

咁如果真係址會點? 係咪會好難瘉合?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆