上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  399.3k

一早起身諗住只係過o來睇睇有咩o的故吸引故仔~
點知見到其他人開Post話要精華呢個故仔時
見吸引力咁力 (要攪到「精華」喎)
所以就入o左o來睇~
開頭我都只係諗住o來睇個「色情故事」
點知,睇睇o下變o左做樓主o既愛情故事~
仲吸引到我繼續追睇落去
真係寫得好好
可能因為用白話o既關係,各人性格上同講o野語氣都好容易咁帶出o來,
令到讀者好似見到真人咁~

樓主請繼續努力~
呢度有好多人會支持你~:smile_38:

P.S.我想請問樓主是否有Post過相出o來~!?
因為我見到其他人o既Reply o係度估相中人,但我又搵唔到o個頁喎……

=================================================================
終於睇到最後~
Cindy死o個幕喊到我呢……
一路睇,眼淚一直係咁流:')

有關Cindy o個本日記,宜家係咪o係樓主o既手上?定係你只係記得內容所以話會Post返出o來?

引用:
原帖由 @emily@ 於 2007-10-1 11:10 AM 發表
咁你依家係咪同緊sandy 一齊ga?
我都對呢個問題有興趣想知-3-""

引用:
原帖由 vlyc 於 2007-10-1 11:40 AM 發表

i think more than that...
if only cindy's thinking alone sara wont run away

either had written their sexual act or 輝's love on cindy
that cause sara run away lor
I think so,
Sara said "哀大莫於心死" in her last message.

引用:
原帖由 kimi16 於 2007-10-1 01:05 PM 發表
一早起身諗住只係過o來睇睇有咩o的故吸引故仔~
點知見到其他人開Post話要精華呢個故仔時
見吸引力咁力 (要攪到「精華」喎)
所以就入o左o來睇~
開頭我都只係諗住o來睇個「色情故事」
點知,睇睇o下變o左做樓 ...
it is 輝哥既大頭相

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-30 07:49 PM 發表

QUOTE:
原帖由 Sucess7 於 2007-9-30 07:47 PM 發表
你同Sara 點樣開始嫁?

我未講左同sara無聯絡囉~~你有無專心讀書架:smile_38:

佢係問你之前點追sara 做左你gf 呀~你之前又話後補, 點知冇左件事.....:smile_22: :smile_22:

回覆 #1406 03小隊 的帖子

係呀!輝哥仔你鬧錯人啦

support      ++++++++++++++++++:smile_38: :smile_38: :smile_38:

I agree 樓主應該找番sara

睇完結局好想喊,嗚嗚...
好唔捨得cindy呀...
睇到你去樓梯回億果到係最感動嫁!
多謝呀樓主如果唔係你,
我都冇機會睇到e篇禁感動ge故事*
:smile_30:

好羡慕你有一個咁值得回憶的經歷如果係真的

更多謝你願意把一個這麼動人的故事寫了出來

不過, 真與假又有何干呢, 大家都看得那麼感動  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆