上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  399.3k

輝哥-.-
話俾我聽你幾歲啦.....好想知呀-.-
同埋呢個故事我用左兩日時間都未平伏到心情-.-
重搵左首每一個明天黎聽-.-好有feel-..........-

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-10-1 10:15 PM 發表

炒左呢個秘書佢!!!!!!!
個老闆真係衰!!:smile_42:

不如咁啦~比你msn我ok??我想同你傾下計@w@~
我覺得公開左出黎一定有成千上萬個人add你@w@

輝哥,你嘅故事引起好大迴響。講多少少嘢來
平伏一下讀者既心情好喎

引用:
原帖由 a______a 於 2007-10-1 11:00 PM 發表

個老闆真係衰!!:smile_42:
係我請左個衰秘書

引用:
原帖由 Sucess7 於 2007-10-1 11:28 PM 發表
輝哥,你嘅故事引起好大迴響。講多少少嘢來
平伏一下讀者既心情好喎
岩岩先結局咋~~甘快又出新post@@?!~

輝 哥@_@......其實 仲有冇關於你既  事可以 放 上網 俾我地睇=口 =

樓主我都有一個一直好鐘意既女仔=你對cindy
可惜個女仔此終都只系當我系fd.
依加我同我女朋友一齊.
都好掛住我一直鐘意既女仔.
如果我一直鐘意既女仔有事.我覺得我自己比你更激動!

why change your photo ar??

you want to be the bear??

the origin photo中人 有一般明星仔冇既气質

引用:
原帖由 vlyc 於 2007-10-1 11:58 PM 發表
why change your photo ar??

you want to be the bear??
你真知我心意架姐~~哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆