真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
19  399.3k

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-28 02:22 AM 發表
直到我去走入去見cindy最後一面。我一路行,只聽到冷氣機既聲音。果到好靜婇靜,隨左帶我去見cindy既工作人員外。我諗呢到無其他人,呢條路好長好長,我唔想甘快到,但始終到終點。我推開門,見到只有cindy訓左 ...
依段野我初初睇左三四次...
我搞到我個人都想喊添...唉~~

麻煩咁多位師兄弟~~依件事已經過左去...
但好希望唔好叫樓主搵什麼什麼人上黎
搵的人上黎只會獨感傷情~
同埋請尊重樓主原創~~
唔好post去其他網到
如果要既麻煩問返佢

http://www16.188channel.com/view ... &extra=page%3D1

麻煩大家上去一看啦~~~支持下樓主

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-30 01:02 AM 發表
呢個故事仲未完既!!
仲有cindy既日記:smile_34:

輝哥! 你話真正既結局會私下話我知既:smile_30:
結果都係公開左:smile_40:
靚女投票未丫:smile_38:

:smile_30:
引用:
原帖由 比立斯 於 2007-9-30 02:04 AM 發表
哈哈~~yoyo姐應該未投....................
係到幫下樓主同我拉下票先得

大家請去支持咸濕輝...
去我個post投票支持依個post為精華:smile_38:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-30 01:45 PM 發表
我睇晒大家甘多既回覆。好想逐個回。但實在太多。我只可以心底講一句

萬分感謝~~~~~~~~~~~
但係你仲未開估相中人是誰啵...

我估都係cindy~黎..因為佢係想用黎懷念佢

大家請去凡果個post到投票~~~支持~~咸濕輝~~~~
例為精華~

引用:
原帖由 ★基斯坦奴★ 於 2007-10-1 12:46 AM 發表
cindy死左睇到我個心超痛
自己可能不知不覺代入左樓主角色
睇小說如果唔將自己投入落去...你係感受唔到果陣時既氣氛
我自己睇小說時都當自己係主角.

前往最後回覆