上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
171  399.3k

引用:
原帖由 pt2007wendy 於 2007-9-18 12:17 AM 發表
我今次第一次係呢個新post發貼嫁
好難得我撞到樓主yoyo姐未off喎
唔知樓主重記唔記得我呢?!:smile_39:
不過記唔記得都唔重要......  原來樓主同yoyo姐咁熟嫁.....呵呵(打情罵悄)唔好鬧我呀!
我 ...
我記得你,你好耐無黎拉喎~~~我知你返緊學,但有時間就黎拉~~~

引用:
原帖由 nightkiller 於 2007-9-18 12:17 AM 發表
做左cd-room咁耐...都係忍唔住要出聲...
其實之前都想出聲傢啦..但唔知係咪因為個a/c係旅客...所以唔比出post..
個故事真係睇到扣人心弦
好多part係睇到我淚上心頭...隨時準備決堤一樣..
追追下都有一段時間 ...
曾經諗過用blog既形式寫出黎架。但邊到會好似呢到甘有甘多人自動識入黎呢。
可能成個故事都係以男仔做第一生,所以對男仔黎講可能會比較有共鳴~~不過,在最高峰退下來令人很依依不捨,但就可以永遠留係大家心目心。

引用:
原帖由 ~HeMAn~ 於 2007-9-18 12:30 AM 發表
樓主借d意左cut d右cut d咁就大結局, 唔得嫁bo 個結局要長d la~~~~~:smile_40:
我邊到有左cut右cut呀@@~~~~太長大家會睇到好悶架

引用:
原帖由 booboo903 於 2007-9-18 12:22 AM 發表
樓主.我用左3日返工時間睇你個post....
睇到而家.覺得你人生都萛係咁啦..比人搵到3個對你咁好既女人..
你做咩工架,可以全心全意睇wed既@@~~不過多謝你~~~無錯我係有3個對我好好既女人,但.................:smile_44:

引用:
原帖由 pt2007wendy 於 2007-9-18 12:37 AM 發表

我係返緊學......不過我日日都有上黎睇嫁
只係之前唔知呢度開左個新post姐
攪到我次次都逐頁逐頁搵餐死咁:smile_22:
我只係愈睇愈感動先再回你姐
太令人回味喇 呢一些一些對於你嘅回憶:smile_40:
你就唔係拉,仲以為你係忠心fans tim><點知甘耐都唔留言喎。

引用:
原帖由 booboo903 於 2007-9-18 12:40 AM 發表
樓主 你唔覺得人有過去先會成長既咩...無過去邊可以知道咩叫好咩叫唔好呢
你講得岩。其實每個人睇呢個故仔都有唔同既想法。有人覺得我豔福無邊,但可能有人覺得係天意弄人~~~最緊要大家睇得開心。

引用:
原帖由 pt2007wendy 於 2007-9-18 12:49 AM 發表
我唔留言姐 不過我係忠實fans喎
我次次留親言都最少超過80字啦
有時重幾百字 (好似頭先咁)
你竟然話我唔係忠實fans (普通話)有沒有攪錯呀
我唔似得人得咁up幾句廢話就話係你忠實fans
example: 咩thanks f ...
哎呀,肯留言黎睇我已經好開心,當然好似你甘留言又同我吹水既就緊加好拉。~~~記得唔好單睇,要留言呀。

引用:
原帖由 walter74 於 2007-9-18 12:57 AM 發表
樓主,多謝你的文章﹗真的感覺和你一起重新經驗一次你的過去...

簡單、真摰.....從樓主把和CINDY等的對話都可以詳細重現,可見這段經驗對你真的很重要...

無論結果如何,樓主能有這般經驗和這樣的三個女 ...
客氣,原本我係想用書面語打出黎架。因為成人比人話我地香港人中文水平低。但我最後都係用返白話,甘白話係香港其中一一個特色。無理由要隨波逐流姐~~~~~

引用:
原帖由 walter74 於 2007-9-18 01:09 AM 發表

我贊同..如果你的故事用書面語寫,可能無現在咁傳神..

樓主..我點叫你呢??還有,你的工作是什麼??還在郼間公司工作嗎??
就叫我forssell拉~~~有睇開足球既都應該知呢個係邊個~~
walter你呢,講既野好似比較成熟甘,但你唔似大我好多喎

引用:
原帖由 walter74 於 2007-9-18 01:26 AM 發表

O..FORSSELL..我都幾鐘意佢~~

我成熟??HAHA..我今年32..可能係我好細個開始出嚟做野(13), 又係外國一個人生活過..所以諗野可能同我同年既人唔同

喂~~你仲未答我你係做邊行喎....:smile_38:  
我都 係做文職~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆