上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
171  399.2k

引用:
原帖由 mathrewc 於 2007-9-18 01:33 AM 發表
樓主,今次完左之後,會唔會打算開番個blog
將全部內容記低之餘,再打更多你地既事.
大家都好想知,例如你同sara問開始拍拖...等等

依家都甘多觀眾,唔駛怕個blog無人去啦.
呢樣野我暫時未有考慮過。因為開blog要成日update,以我甘懶既性格好難拉~~哈。或者開過留言板既野post上去比大家睇拉

引用:
原帖由 walter74 於 2007-9-18 02:07 AM 發表

你今年幾多歲啦??
我係80年代初既人~~~我唔係唔想講,只係一講左一定有識我既人估到係我~~

但我add左你

搵人去搵警察叔叔嘛

我想問下集係唔係大結局拉:smile_41:

引用:
原帖由 vlyc 於 2007-9-19 12:17 AM 發表

:smile_41: 乜唔係你話係咩???
哈哈,我都諗緊好唔好下集大結局嘛~~~

同埋我想知道有邊位我係由出第一個post追到家下架~~~~~可以話我知嗎。
第二係你點解會入黎睇既~~~我想完結前知道~~~哈

引用:
原帖由 davidhdphdp 於 2007-9-19 12:20 AM 發表
大結局後
樓主同各fans就曲終人散
唔係幾捨得
以經日日都要上來跟:smile_40:
我講到我好似會死甘架,曲終人散:smile_13:

其實大左結局架拉,都講到終於拖住cindy囉,甘大家都仲唔明~~哈哈

後會有期拉各位:smile_30:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~€€88

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-19 12:33 AM 發表

我唔係:smile_13:  我係由第十幾集先入黎..
有日無聊周圍睇野.. 就見到呢篇野既topic 幾吸引..
就追落去.. 愈睇愈想知之後會點..
亦都冇expect 過樓主會同我有計傾
原來yoyo入黎色情文學,原本想睇咩先~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-19 12:35 AM 發表

都係架~ 冇諗過係呢度會識到人..:smile_40:
係囉,但就偏偏唔想識我................唉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆