上一頁下一頁
發新話題

中國傳統 = 保守??

收藏  |  訂閱
91  21.1k

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2007-9-23 22:22 發表

later中國可唔可以先超日本...再超外國咁open le...:smile_45:
睇返國內好多女胞的行為, 其實都好開放, 但好可惜........

唔係在於歡場就係她們為了錢財才這樣做 :smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2007-9-24 12:44 AM 發表

睇返國內好多女胞的行為, 其實都好開放, 但好可惜........

唔係在於歡場就係她們為了錢財才這樣做 :smile_45::smile_45:
題外話

早前係美國有個research

d老外都認為當今中國女仔係最open..

佢地話明知好多中國女性為左一d目的先去主動識老外....不過有賣有買...互相利用

引用:
原帖由 foxybobby 於 2007-9-23 22:53 發表

題外話

早前係美國有個research

d老外都認為當今中國女仔係最open..

佢地話明知好多中國女性為左一d目的先去主動識老外....不過有賣有買...互相利用
呢個RESERACH 我都有聽講過, BUT 真係好佩服國內的女胞們可以為了 $$ 而不顧一切 :smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2007-9-24 12:57 AM 發表

呢個RESERACH 我都有聽講過, BUT 真係好佩服國內的女胞們可以為了 $$ 而不顧一切 :smile_45::smile_45:
唉....最近有單野咪話個細路女比老豆懶底左係melb既火車站既?
佢媽媽比老豆杀左...原來個女人又係為左居留權做過埠新娘:smile_39:

引用:
原帖由 foxybobby 於 2007-9-23 23:06 發表

唉....最近有單野咪話個細路女比老豆懶底左係melb既火車站既?
佢媽媽比老豆杀左...原來個女人又係為左居留權做過埠新娘:smile_39:
@ HK, 三日唔埋就有一單 "少妻被老夫毆打" 之類新聞
恕我有偏見咁講, 佢地咪又係為左 "可以去香港" 而嫁俾D阿伯 :smile_45::smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2007-9-24 01:11 AM 發表

@ HK, 三日唔埋就有一單 "少妻被老夫毆打" 之類新聞
恕我有偏見咁講, 佢地咪又係為左 "可以去香港" 而嫁俾D阿伯 :smile_45::smile_45::smile_45:
點解d女人仲以為嫁去hk有金汁?:smile_39:

引用:
原帖由 foxybobby 於 2007-9-23 11:59 PM 發表

點解d女人仲以為嫁去hk有金汁?:smile_39:
起碼衣食無憂先啦

唔一定呀都:smile_39:
引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2007-9-24 02:14 AM 發表

起碼衣食無憂先啦

引用:
原帖由 foxybobby 於 2007-9-24 12:40 AM 發表
唔一定呀都:smile_39:
好多都係為阻呢個原因先啦...唔同真係相愛咩..通常有性無愛or只想找個人做阿4:smile_45:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2007-9-24 02:43 AM 發表

好多都係為阻呢個原因先啦...唔同真係相愛咩..通常有性無愛or只想找個人做阿4:smile_45:
我係話唔一定e食無休啊...:smile_13:

好多落到黎都見到條佬原來要休柴休米既....就跟佬走:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆