上一頁下一頁
發新話題

前列腺炎病友互助討論區 2

收藏  |  訂閱
570  157.4k

引用:
原帖由 mingggg 於 2008-2-13 09:59 AM 發表
射精時快感大大減少,前列腺炎大多數都會有,唔一定話變左死肉,肉發左炎一定會唔舒服,所以唔洗怕架前列腺好反所有其他到至唧痛同唔舒服都會跟住好反性能力同射精做愛時間都會好
MINGGGG 哥同其他兄弟唔知都有冇射精快感大大減少呢個情況呢..??

回覆 #500 小明625 的帖子

咁我都真係幫你吾到睇醫生就一定要比錢
1.建議你先去專科檢查清楚(照前列線超聲波)洗1300蚊
起碼清楚自己麥野情況
2.去睇中醫
慢前患者射精快感減少 點都會有啲 你吾洗太過擔心

我想問下去普通西醫度睇得唔得...
因為我睇開一個家庭醫生...佢都幾得下,,,
所以諗住去佢度睇一睇先

回覆 #506 小明625 的帖子

你中意嗱~但佢果度只可以靠指診
無前列腺超聲波照,吾可以好清楚顯示你發炎情況

引用:
原帖由 XRickyX 於 2008-2-14 22:37 發表
你中意嗱~但佢果度只可以靠指診
無前列腺超聲波照,吾可以好清楚顯示你發炎情況
xRickyx 你講到好似專家咁:smile_41:  你有幾嚴重呀 ??

.....

請問你們有沒有試過(前列腺靶向智能通導治療系統)
我見大陸有很多廣告,但不知是否騙人的...我上次到
珠海那邊那個醫生叫我用這個做治療7天就可以好,
但係要成萬蚊....
希望有人可以告訴我呀....謝謝

回覆 #509 kwoyeechoi 的帖子

(前列腺靶向智能通導治療系統)~佢改左個名
其實係咪又係剌穿及溶脂,係不正當既治療
你都係吾好試

回覆 #508 wakatoki 的帖子

我有這個病成年机了,想快啲好番的病人,會不斷去了解這個病
其他既慢前多巴打比知的同我吾會差得多,
只係有啲巴打知而不提,但我眼看到又幫到的便會提點一下
你如吾信我~(你無事都可以去試吓)尿道灌注
就去你個黃綠醫生做個尿道灌注(那)下你個前列腺,你咪知佢係無害人一世定係我講大話喎

其實剌穿同溶脂即係乜野...
個方法係點做?

引用:
原帖由 XRickyX 於 2008-2-15 21:54 發表
我有這個病成年机了,想快鱓好番的病人,會不斷去了解這個病
其他既慢前多巴打比知的同我吾會差得多,
只係有鱓巴打知而不提,但我眼看到又幫到的便會提點一下
你如吾信我~(你無事都可以去試纒 ...

但你可能唔知道你所講既<<黃綠醫生>>. 其實佢在{{香港中醫藥管理委員會}}到有正式註冊, 註冊為表列中醫, 佢可以係香港正式持牌執業, 其相關註冊網頁如下 :

1) 表列中醫名單 http://www.cmchk.org.hk/cmp/chi/idx_ldoctor.htm

2) 表列中醫地址 http://www.cmchk.org.hk/cmp/chi/idx_ladoctor.htm

如果你有睇過賴醫生佢, 你都會記得佢診所地址, 如果唔記得我俾佢診所網址你考證下 :
本帖隱藏的內容需要積分高於 99999999 才可瀏覽
引用:
嚴禁張貼商業網頁之超連結

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆