上一頁下一頁
發新話題

前列腺炎病友互助討論區 2

收藏  |  訂閱
570  157.3k

唔好意思呀我個日原來唔係放假呀我放18同 24 25你地邊日得呀18阿wai512要反野校咁改24或25咩時候到得有無問題,同四苦講聲唔好意思先:smile_13:

五苦將請注意 : 聚會日期有變

係(10月24日)即星期三晚上7時15分係銅鑼灣sogo門口集合
到時等巴打們睇完中醫後,我地會找個地邊方食飯邊吹水
(這個我早有打算去邊間食又吾會影響到討論病情,價錢約$30-40一個餐)
我地好歡迎任何患有前列線炎既巴打一齊參與

回覆 #50 hangchichi 的帖子

thank you hangchichi...

推下先:smile_38:

回覆 #55 潮潮潮 的帖子

吾知係咪今次討論區個名改得吾好
令到好多人search吾到 ,
下次都係吾好叫前列線病叫番前列線炎會好啲

19/10 星期五國際台會有以下節目
08:30 白頭神醫:泌尿學及婦科學 (S)

唔知有冇幫助呢

各位前列線炎巴打請注意

各位巴打可以計續互相幫助
因而開設了前列線病及尿道炎病友互助討論區
請大家湧約發表意見及前列線病有關話題
巴打如想和我地我聯絡,我地會係短消息留電話比你
但你先要取得(一星級會員)資格50分,因為係度吾可以留透露私人電話?碼吾係會比板主關閉這個討論區
到時其他巴打就吾可以係度發言了方法如下
備注~因為新會員要升級到一星級會員才可以使用短消息即係每個帖子既上高
例如在每頁頭頂 資料 短消息 <-----(私人小信箱)
如何升級到一星級會員,好簡單只要任何討論區留言,就會加你既分數
分數足夠了就可以成為一星級會員了

五苦將請注意

係今個星期三晚上7時15分(即10月17日)係銅鑼灣sogo門口集合
到時等巴打們睇完中醫後,我地會找個地邊方食飯邊吹水
(這個我早有打算去邊間食又吾會影響到討論病情,價錢約$30-40左右一個餐)
前列線炎除左一般既病徵如尿道痕養或滴白,會陰,恥骨,龜頭前端疼痛外,部份患者會有古怪
病徵如腰痛,高丸痛,遺尿,遺精,射精時或後疼痛及腳板底痛等令到日常生活極之困擾
出黎傾下個人會開心d~吾洗一個人面對甘辛苦
我地好歡迎任何患有前列線炎既巴打一齊參與如有興趣就留言比我地
我地會想辨法和你取得聯絡

有無其他巴打有興趣加入我地,一齊約出來傾下個病一齊討論下個病,大家互(申)一番近期既慘況之如又可以交流有關醫治慢前既方法或資訊(多左机個戰友,心情會好啲架,吾洗成日都係得自己一個去面對咁慘呀)

有無人知點先可以梗改 標題名稱

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆